[]

oto radyosunu evde dinlemek

abiler bende eski pusku bi oto radyosu var. bunu evde nasil calistirabilirim? 220 volta taksam patlatirim heralde. o dereceli adaptorlerden bagladim o da calistirmadi. 5 liraya prize takilan cakmaklik satiliyo onlardan alip + - kutuplarini lehimlesem olur mu dersiniz?




 
12v olması lazım ilk olarak.


  • heritage  (24.03.12 21:15:09) 
O işi senin yapman zor. Önce bir adaptör temin edeceksin. Sonra da onu bağlattıracaksın. Sen anlamıyorsan bu işten hiç bulaşma, git adam gibi bir elektrikçide/ses sistemcide yaptır. Bunun ses çıkışı, anten girişi, elektriği osu busu var, bilmeyen yapamaz. Ben bir zamanlar yaptırmıştım. Bi paket sigara parasına bağlamıştı abi (Kütahya'da).


  • samterk  (24.03.12 21:17:52) 
priz 220 olduguna gore onu 12 yapacak bi sey lazim. power supply falan yapiyomus calistiriyo dediler ama bi numarasini goremedim bi de kocaman kutu yaa yok mu kibarcik bi sey soyle 220 - 12 yapacak


  • maresalx  (24.03.12 21:18:09) 
beyler bu alete cereyan gelsin yeter. sesi anteni vs.. hepsini bagladim zaten zannedersem tek eksigimiz yarak


  • maresalx  (24.03.12 21:19:51) 
power supply en temizi onla yap.


  • ernecati  (24.03.12 22:16:06) 
  • skatheist  (25.03.12 06:29:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.