Giriş
(9)

uçağa ipadle binmek

duxx
şimdi ben diyorumki amerikaya gidiyim ipad alıyim bi kaç tane daha ekstaradan alıp türkiyede satıyim uçak param çıksın. şimdi uçağa bavulda 5 tane ipadle binsem sıkıntı çıkıyor mu? bunlar ne lan derler mi?
şimdi ben diyorumki amerikaya gidiyim ipad alıyim bi kaç tane daha ekstaradan alıp türkiyede satıyim uçak param çıksın. şimdi uçağa bavulda 5 tane ipadle binsem sıkıntı çıkıyor mu? bunlar ne lan derler mi?
0
duxx
(24.03.12)
bavulda calinma riski var dikkat edin ama temelde pek kimse karismiyor 3-5 tane ipad-laptopa filan.

elinize de maksimal 2 tane alabilirsiniz gibi geliyo bana.
0
serabetan
(24.03.12)
bir de ekstradan şöyle bir sorum var. appleın sitesinde satılan bu ipadler sim free mi? yoksa sadece at&tyle mi çalışıyor?
0
🌸duxx
(24.03.12)
ipad alacağına iphone al. daha küçük. 5 tane alsan 200'^tl kârla satsan 1000 tl işte.
0
ben smyrna
(24.03.12)
simfree amazonda falan var.
0
ben smyrna
(24.03.12)
apple storelarda satılanlar simfree olur.
0
fayfim
(24.03.12)
e peki sırt çantası alsa adam yanına, uçağa girerken, 5-6 tane ipod'u birkaç tişörtün içine koyup sırt çantasına koysa. el bagajı gibi kabul edilir o sırt çantası, yanı oyle ediliyor deneyımledıgım kadarıyla. el bagajı da kontrol edılmedıgınden sorun cıkmaz dıyebılır mıyız? bavula da 5 tane ipad'i yine tişört içine, ve en üste değil de bagajın ortalarına koysa kimse uğraşmaz o ipad'leri almak için bagajı açıp eşyaları çıkarıp tekrar yerleştirmekle. hı?
0
hjarteblod
(24.03.12)
el bagajının kontrol edilmediğini kim söyledi?
0
ben smyrna
(24.03.12)
türkiye-almanya ve almanya-türkiye uçuşu deneyimime göre el bagajı konusunda rahat konustum. amerika daha tutucudur mutlak, abd faktörünü esgeçtim. global standart budur diye düşündüm.
0
hjarteblod
(24.03.12)
Samsung Galaxy Note'u da gözden geçirmek gerekiyor doğrusu.
0
reactor4
(25.03.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.