[]

Ses Sisteminden Anlayanlar

Dostlar,

Audioengine A5 ses sistemini Focusrite Scarlett 2i2 harici ses kartına bağlamak için bağlantı kablolarına ihtiyacım var. Bir ucu RCA, diğer ucu da 6.35mm jack olacak kablo almam gerek yani. (Balanslı trs kablo)

Nereden bulabilirim? Doğrudan internet üzerinden almak istiyorum. Link atan olursa çok daha büyük sevap kazanır.

 
Bir tarafı rca ise diğer ucu balanslı olamaz. Balanslı girişlere balansız jackleri de takabilirsin ama.

Şu görür işini
www.muzikenstrumani.com
  • skatheist  (24.03.12 10:06:16) 
Audioengine A5'in girişi RCA değilmiş bu arada. Bir ucu 3.5 mm (ufak kulaklık) diğer ucu 2x 6.35 mono kablo alman lazım.


  • skatheist  (24.03.12 10:12:49) 
Compel'e git. Hosa'nın öyle kabloları var.


  • alperz  (24.03.12 10:16:57) 
balanslı/balanssız çeviriciye ihtiyacın var, kablo ile filan olmaz o iş. çeviriciler de genelde xlr girişli olur. Senin profesyonel bir mağaza bulman lazım. Ankara için konya sokakta 10dk'da çözersin. Diğer şehirleri bilmiyorum, Online da imkansız gibi bişi, istediğin şey standartlar dahilinde değil.


  • ilahi azrail sen adamı öldürürsün  (24.03.12 10:33:22) 
Çeviriciye ihtiyacın yok. TRS çıkışa TS jack sapladığın anda balanssız olur zaten.


  • skatheist  (24.03.12 12:51:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.