[]

Film önerisi -tembel bir insana-

Arkadaşlar,
Tavsiye istediğim film konusu; bir hedefi olan ve bunu başarmak için çalışan bir insanın hikayesi.. İlla kendini parçalamasına da gerek yok bu hedefini gerçekleştirmek için, sıradan hedefleri de olsa olur. Genelde o hedef için çalıştığını göreyim film içerisinde yeterli. warrior, fighter filmleri gibi olabilir, tabi bunların spor odaklı filmler. Bi konuya odaklı olması şart değil.
Çok mu sipariş tadında oldu?


 
Esaretin Bedeli (muhteşem ötesidir),Salt, İnception,Schindler's List (muhteşemdir ötesidir) aklıma geldikçe eklerim.

-Perfume: The Story of a Murderer
-The Pursuit of Happyness
  • poseidon1  (24.03.12 08:31:08 ~ 10:28:03) 
tonlarca var.klasiklerden rocky, vam damme filmleri,altın yumruk hatta karate kid bile olabilir.jackie chan'in de thunderbolt diye bir filmi var.forrest gump var yine.gaz lazımsa vam damme'ın kickboxer'ı yeter yeter artar :)nicolas cage "60 saniye" ise defalarca seyredilebilir.son çıkanlardan da brad pitt "kazanma sanatı" diyorum ama tempo epey düşük,dikkat! (bir de "sıkıysa yakala" diye bi film vardı o da şimdi aklıma geldi)


  • phil_1999  (24.03.12 08:40:06) 
pursit of happyness i asla izleme 12. sınıf ucuz bir yeşilçam filmi diyecektim ki, geç kaldım.


  • truvaiti  (24.03.12 08:52:20) 
  • crazyblood  (24.03.12 09:17:16) 
  • kingleo  (24.03.12 09:32:56) 
www.imdb.com
izlemeyeni dövüyorlar

  • yokartikdahaneler  (24.03.12 10:35:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.