[]

Dövme Sorusu

Merhaba geçen hafta omzumdan dirseğime kadar bi dövme yaptırdım. Baya iyi bi dövmeci yaptı. 1 haftada boya kabuklarını attı altından yumuşak deri çıktı ancak hafif buruşuk gibi. Ben de çok takıntılı biriyimdir, sanki bir daha soyulacakmış gibi geliyor ve rengi çok solar mı lan diye içimi korku aldı. Altından çıkan yumuşak derinin üstünde güneş yanığı gibi böyle zar gibi şeffaf bir kabuk var sanki. Normal midir bu süreç?? Bi içimi rahatlatsanız yaa.




 
dövmeciye sorsan daha iyi ama illa rahatlamak istersen; bişi olmaz yeaaa.


  • el magico  (23.03.12 11:24:11) 
dövmen daha çok yeni, 2-3 hafta sonra tamamen kendine gelir. bu arada nerede yaptırdın?


  • aeroflot  (23.03.12 11:27:04) 
(bkz: danny garcia )


  • denizsabun  (23.03.12 11:29:48) 
Rahat oll 4 tane dövme yaptırdım hiçbiri de solmadı. Aşırı kötü bi yere gitmen lazım solması için, o da hemen olmaz yani o dandiklerin bile, 2-3 senede anca solarmış o kötü yerlerin yaptığı.

Bephantene sürüyorsundur zaten, kabuklar iyileştirdikten sonra da dışarı çıkarken bi nemlendirici sürmeye devam et. Ben öyle yapıyorum nolur nolmaz diye, daha parlak kalıyo gibime geliyo .)
  • holly golightly  (23.03.12 11:46:03) 
biraz olur öyle. bu arada solmaz demeyin. cilt tipine göre, bakıma göre kabukla boya atabilir. seninki temiz çıkmışsa sorun yok. normal yara gibi düşün, kabuktan sonra bir süre yara izi kalır. haftaya geçer iyice. bir de tabi renk derinin içinde çok hafif farklılaşabiliyor, o da normal.


  • kediebesi  (23.03.12 12:24:08 ~ 12:24:38) 
o zar gibi deriyi kesinlikle soymayın. kabukları kesinlikle soymayın. mümkün mertebe nemlendirmeye özen gösterin. solmaması büyük oranda buna bağlıdır. ilk 2-3 ay bakımını iyi yapın.
özellikle bu aralar çok güneşe maruz bırakmayın.

  • ahandanick  (23.03.12 13:14:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.