[]

ebay hesabımı dondurdu!

Bu akşam ses kartımı satışa koydum. Bir kaç saat sonra baktığımda ebay hesabımı suspend etmiş! ve puşt neden ettiğini de tam anlatmıyor. Hayır olan 8 işlem ve %100 feedbackime olacak ona yanarım.

Neyse, bu suspend nasıl kaldırılır?


 
Here's some information that might help

You should have received an email explaining the problem and what needs to happen before your account can be reinstated. If you can't find it, click My eBay at the top of the page. You'll find a copy of the email after clicking the Messages tab.

There are 2 reasons why an account may be suspended:

Not paying your eBay fees: Account balances of $1 or more have to be paid in full each month. We'll automatically reinstate your account once your balance is paid. You can pay by credit or debit card, by check, or through your PayPal account.

Violation of our rules and policies: For policy violations, you need to check the email we sent you. It explains what the problem was and what needs to happen before the account can be reinstated. Be sure to follow our rules and policies.

ocs.ebay.com
Oradaki telefon numarasi 15 dk lik bir token veriyor. Aramayi deneyin.
  • topuksuz ayakkabi  (23.03.12 04:23:59 ~ 04:25:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.