[]

amazon.com vs amazon.co.uk

Bir fotograf makinası almayı düşünuyorum. nikon d200 ya da canon eos 40d .com ile .co.uk la 200ytl belki biraz daha fiyat farkı var. neden bu karşılaştırma aldıracagım kişi ingiltere de amerika dan birilerini bulamazsak:) com alıp UK e yollatsak nası olur şimdi? deneyen var mı bu işi. UK den bi adres salladım d200 u gonderirim dedi o adrese ama eos 40d yi bu adres e olmaz dedi. Tedarikcilerine baktım biri direk amazon corp. diğeri ikincil satıcı sanırım. nasıl olur nasıl gider ???

bir soru daha sorayım buralar taksit falan yapmıyor tabi bir şekilde taksitle alabilsem ödeme konusunda da rahat olmak icin. kredi kartları yaptıgım alışverişe taksit yapar mı? özel istekte bulunsam veya hali hazırda boyle bir hizmeti olan kart var mıdır?


 
bence alma ordan.
şimdi paşalar gibi yurtdışında getirip 1300 ytl civarına satanlar var. ki hayyam o anlamda en iyisi. ben babataş tan aldım 1 yıl da garanti verdiler ki onların servisi iyidir. makinayı aylardır kullanıyorum. herhangi bir sorun çıkarmadı. babataş hala çok ilgili zaten.

  • oceano  (01.09.08 11:45:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.