[]

aktarmali ucus sorunsali

diyelim ki paris'ten istanbul aktarmali izmir'e bilet aldim ve diyelim ki istanbul'a indigimde 1-2 gece orada kalip daha sonra nihai varis noktam olan izmir'e gecmek istedim. bu durumda aktarmam yanar mi yoksa ayni biletle para odemeden izmir'e gidebilir miyim bilemedim. boyle bir tecrubesi olan ve benimle paylasmak isteyen bir arkadas var midir sayin duyuru?

ps: thy.


 
Tecrübem yok ama yanar diye düşünüyorum. Çünkü ist-izm uçağına adamlar senin için koltuk ayıracaklar sen binmezsen bile bileti kullanmış olacaksın.


  • poseidon1  (22.03.12 15:12:27) 
poseidon1+1
aktarma hava şartları nedenıyle havayolu şırketı tarafından ıptal edılırse bıletınız yanmadan kalırsınız artık 1 gun mu olur 2 gunmu olur havanın durumuna ve havayolu sırketının ayarlayacagı bı sonrakı ucusa gore bellı olur. keyfı olarak erteleme durumunuz yok.

  • Bysb  (22.03.12 15:16:39) 
peki onceden bu durumu belirtirsem nasil olur? sonucta beni ha o gun ha iki gun sonra izmir'e goturecekler, degisen ne olacak ki?


  • trento  (22.03.12 15:19:34) 
aktarmalı uçuşlarda gidiş ya da dönüşte bir bacağı açmak söz konusudur.

yani paris-istanbul uçtuktan sonra istanbul'da birkaç gün kalıp sonra istanbul-izmir uçarsın. dönerken direkt izmir-istanbul-paris dönersin.

ya da paris-istanbul-izmir direkt uçtuktan sonra izmir-istanbul yapıp istanbul'da birkaç gün kaldıktan sonra istanbul-paris seferini uçarsın.

yalnız bu tür biletleri internetten almakta sıkıntı yaşayabilirsin, telefondan ya da acente kanalıyla almanda fayda var.
  • cakabo  (22.03.12 15:41:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.