[]

Ne Satsam ne satsam?

Selamlar;
e-ticaret sitesi yapabilitem var da efendim ne satsam diye düşünüyorum sizlere de bir sorayım dedim. ne satsam parayı vururum değil de ne satsam az biraz para kazanırım.
Öpt.
Saygılar.

 
ucuz fiyata düşürürsen oto aksesuar... çifti 2 lira olan ledli dipsiz ampulü 10 liraya satıyorlar...


  • bmw de onnumara yag yakan adam  (22.03.12 14:17:25 ~ 14:17:41) 
dealextreme.com dan 75 euroyu geçmeyecek şekilde freeshipping ile ipod şarj-arakablo,iphone şarj-arakablo,kartuş gibi ufak şeyleri ucuza getittirip satabilirsin. ürünler çinden geliyor. gelişi 20 gün sürdüğünden insanlara bekleme süresini kısalttığın bir satış hizmeti sunmuş olursun. örneğin htc adaptörü 13 tl ye aldım buradan. 35-40tl ye satılıyordu türkiyede


  • neysene  (22.03.12 14:23:32) 
yapabildiğin bir şey sat. Yani üretici sen ol. Ya da sevdiğin ve tedariği kolay olan bir şey.


  • alideemir1  (22.03.12 14:28:51) 
çok güzel bir önerim var, ben yapamadığım için :)

kozmetik olsun, ama türkiye'de bulunmayanlardan. bir sürü güzel ve ucuz marka var böyle, özellikle İngiltere'de satılan.

bu kozmetikler pahalı şeyler olmasın, en ideali oje. bilmem fark ettin mi ama deli bir oje piyasası var. türkiye'de satılmadığı için china glaze, opi, orly'ler deli gibi satıyor nette. bir sürü de blog var, oje üzerine. birkaç tanesine denemeleri için oje yollasan zaten reklamını yaparlar hemen.
  • pokerface  (22.03.12 14:32:23 ~ 23.03.12 13:26:55) 
gümüş yüzük, hatta beraber çalışabiliriz


  • merakist  (22.03.12 14:49:30) 
@bigboy76 alışveriş yasağı olduğu için, isteyenler de kendi başlarına sipariş veremedikleri için yurt dışından, yasal yollardan bu işi yapabilir diye dedim. yoksa isteyen zaten getirtirdi ne istiyorsa yurt dışından. bu yasak yüzünden böyle bir iş alanı çıktı zaten.


  • pokerface  (22.03.12 15:58:08) 
@bigboy76 neden kaçak çalışacağım izlenimine kapıldın? yasal prosedürlerin farkındayım. nasıl satsam değil ne satsam diye sordum. yani internetten satılabilecek, henüz çok fazla bulunamayan ürünler ne olabilir diye fikir almaya çalışıyorum hani?


  • hobarey  (23.03.12 12:32:48 ~ 12:53:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.