[]

dovme hakkinda bi soru?

argadaslarim. yarin dovme yaptiracagim. fakat bir problemim var.

sol omzuma dusunuyorum, omuz dediysek de pazu olarak adlandirilan, futbolcularda kaptanlik bandi takilan yerleske iste. bu bolgeye yazi olayi cok da civcivli bir font degilse eger, hos durmaz sanirim degil mi?

sozun ozu, pazu bolgesine yazi mi daha iyi gider egzantrik sayilabilecek sekiller mi? (ki asla tribal falan degil, garip geliyo bana.)

 
yarın dövme yaptıracaksın daha ne yaptıracağını bilmiyorsun???

eğer öyleyse 1-2 ay sonra "dövme sildirme" duyurusu göreceğiz demektir senden.


cevap: civcivli olmasına gerek yok, sağlam bir fontla yazı da olabilir. ne yazılacağı da önemli tabi.
  • lancelot du lac  (21.03.12 23:51:09) 
yarın yaptıracaksın ama ne yaptıracağını bilmiyo musun? yaptırma.
oha baksana iki aynı cümle aynı anda geldi :D

  • kediebesi  (21.03.12 23:51:24 ~ 23:51:45) 
şekiller daha iyi.
göğüs kısmından başlayıp omuzlara doğru giden tribal bir şeyler de olabilir.

  • kayranin kedisi  (21.03.12 23:52:31) 
duzeltme yapmak lazim bu noktada. ne yaptiracagima karar verdim, simdiden 2.-3. dovmemi belirlemis durumdayim. ama siralamasi hakkinda bir kararsizligim var hala, o acidan sormustum.

makara konusu olacagimi kestirememisim.
  • asimplemistake  (21.03.12 23:54:14) 
o zaman neyi nasıl ifade ettiğine dikkat etmen gerek.


  • goldentitan  (22.03.12 00:05:18) 
hangi dövmeni nerene yaptıracağını soruyosan başka, duyurudan böyle anlaşılmıyor. bence yazı dövmeleri çok moda olduğu için hemen demode hale geldi, şekilliyi yaptır. yazı olayında okunaklı olması yani az detaylı fontlar iyi oluyor bir de genel olarak yazının şekil manasında bütünlüğü, kompozisyonu iyi olmalı bence. çok başarılı örneklerini görüyorum nette.


  • kediebesi  (22.03.12 00:13:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.