[]

vikipedi başlıkları neden böyle görünüyor?

soru başlıkta görsel yanda >>>




 
vikipediyle alakalı bir eklenti veya script kullanıyosan ondan olmuştur
bende gayet normal

  • Fakin idiyıts  (21.03.12 21:59:37) 
hayır yok öyle bir eklenti falan. şu <span''auto''> vs. ne sebep olabilir buna başka?

edit: varmış. stumbleupon wiki ile alakalıymış galiba. başlıkların yanında görünüyordu hatta...
  • kisa bisey olsun istemistim  (21.03.12 22:03:56 ~ 23:19:59) 
o "yok" dediğiniz şeyden var.

firefox ise güvenli kipte açın, chrome ise gizli mod'da deneyin (ctrl+shift+n) eğer bu durumda sorun yoksa, suçlu eklentiler. eğer yine yoksa, önbellekleri temizleyin (ctrl shift del) tekrar deneyin.
  • celeron 300a  (21.03.12 22:23:25) 
hangi tarayıcı kullanıyorsun. misal chrome'da developer mode gibi şeyler var diye hatırlıyorum. sayfadaki kodları çözüp gösterebiliyormuş. Chrome kullanmıyorum ama tarayıcının bu tarz modları veya eklentileri açık halde olabilir mi?


  • sinematematikci  (21.03.12 22:25:27) 
@celeron 300 a

eklentileri devre dışı bırakıp başlat deyince düzeldi ama ben eklentilerim olmadan kullanamam. ayrıca bu sorun durup dururken çıktı ortaya. ne yapayım ben şimdi?

firefox kullanıyorum...
eklentisiz iğrenç oldu hem arayüz hem de kullanım şekli falan...
  • kisa bisey olsun istemistim  (21.03.12 23:02:14) 
tamam şimdi sıra sıra eklentileirnizi etkinleştirin. her defasında 1 tane etkinleştirip yeniden başlata başlata gidin. böylece hangi eklentinin sorumlu olduğunu bulun.


  • celeron 300a  (21.03.12 23:07:49 ~ 23:08:28) 
hayt, tam aklıma gelen şey. hatta yaptım biraz, ama toplu yaptım, bozuldu tekrar. tek tek de can sıkar şimdi bu. ama bir sorum olacak. ben eklentilerden değil de yan uygulamalardan kaynaklandığını düşünüyorum. acaba eklentilere dokunmasam da yan uygulamaları mı denesem? zaten 4-5 tane eklenti görünüyor...

bir de eksi++ var...
  • kisa bisey olsun istemistim  (21.03.12 23:10:02) 
buldum... yan uygulamalar değilmiş meğer. stumbleupon vardı bende. gitti gül gibi stumble. iyi de bu uzun zamandır vardı bende. neden olmuş olabilir. otomatik güncelleme falan olabilir mi?


  • kisa bisey olsun istemistim  (21.03.12 23:18:09 ~ 23:18:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.