[]

Basit bir tercüme ricası vol 2

All IT related issues and support marketing & sales departments with IT Projects to improve productivity and support them.

Bu cümle kesin yanlış ama demek istediğim şu:

Tüm IT ile alakalı sorunlar ve pazarlama & satış bölümlerini IT projeleri ile destekleyerek verimliliği arttırmak

Şimiden teşekkürler

 
All IT related issues and supporting marketing and sales departments with IT Projects in order to improve productivity.


  • fengari  (21.03.12 15:50:55) 
cümlenin türkçesinde de bir yanlışlık var bence. "Tüm IT ile alakalı sorunlar" kısmı yüklemsiz havada kalmış.


  • in vino veritas  (21.03.12 15:54:15) 
To improve productivity with supporting IT projects for the marketing and sales departments and solve all IT related issues.


  • irbat  (21.03.12 15:54:59) 
cümlenin türkçe'si de yanlış...


  • bilan  (21.03.12 16:01:59) 
Daha doğrusu: All issues related to Information Technology and Web Development and supporting marketing and sales departments with IT Projects in order to improve productivity.

bu olmaz mı?
  • beholderrulez  (21.03.12 16:07:48) 
olur da yine all issues kısmının yüklemi eksik oluyor, supporting kısmı da havada kalıyor ana yüklem olmayınca.


  • irbat  (21.03.12 16:16:19) 
Görev tanımı: Information Teknolojisi ile alakalı tüm sorunların çözümü ve yönetimiyle birlikte satış ve pazarlama bölümlerini IT projeleri ile destekleyerek iş süreçlerinin verimliliğini arttırmak.


  • beholderrulez  (21.03.12 16:21:28) 
e türkçesinde çözüm kelimesi var işte :D

terms of reference(?): Administrate and solve all IT related issues as well as supporting IT projects for the marketing and sales departments in order to improve productivity of work progresses.
  • irbat  (21.03.12 16:28:06 ~ 16:28:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.