[]

kmplayer ekran ayarı?

ben bunun yenisini kurdum. ancak eskisinde olan bir ayar/özellik bunda var mı, yok mu çözemedim. derdim şu; tam ekran oynatım yaparken "stop/durdur(kare)" tuşuna basınca öntanımlı boyuta ufalmasını istiyorum. tam ekran değilken basarsam istediğim oluyor ancak tam ekranken basarsam kmplayer küçülmüyor, tam ekran şekilde kmplayer yazısı ile karşı karşıya kalıyorum. kurarken eski ayarları sakla dedim. ayrıca benim için önemli bir kaç ayarı yazılı ve görsel olarak sakladığım için oradan da kontrol ettim. her şey aynı gibi. bunun çözümü nedir? sizde de dediğim şekilde mi çalışmakta?




 
kmplayer şuan bende yüklü değil fakat o özelliklerin tuş kombinasyonlarını değiştirebildiğin bir yer var options veya preferences olabilir gitmen gereken yer.

oda olmadı splayer kullanmanı öneririm olabilecek en basit player ve gayet kalitelidir.
  • yok artik lebron james  (21.03.12 15:43:44) 
dostum yanıtın ve önerin çözümün çok uzağında.
yine de sağol.

  • late viper  (21.03.12 18:22:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.