[]

karnımı eritmem lazım...

34 beden bi insanım ama biraz göbeğim var. o göbüşü eritmem lazım :)
mekik mi çeksem napsam? evde nasıl eritebilirim ben bu göbeği?



 
mekik demişsin işte çok güzel
aklına her geldiğinde mekik çek. günde 150 tane mekik çek 1 ay sonra bişiciiin kalmaz

  • neira  (21.03.12 15:16:20) 
mekik pek de masum bişey değil. eğer bel fıtığı gibi bişeyler varsa dikkat et durumu hızlandırabilirsin. bu konuda en masum spor yüzme (yapıyormuyom yok) bence varsa imkan onu dene belki 1 ay değil ama 2-3 ayda istediğin gibi bir vucut sahibi olursun.


  • gostak  (21.03.12 15:19:46) 
''mekik çekersem karın bölgemdeki yağlar yanar'' yanlış bir yaklaşımdır. yağlar ''bölgesel'' yanmazlar. belirli bölgelerden gitmeleri de daha uzun sürebilir. keza mekik ''yağ yakmaz'' mekik o oradaki adeleni güçlendirir. karnının daha toplu durmasını sağlar.

bir tane step tahtası al; üzüm kasası da olur. günde 1500-2000 kere müzik eşliğinde in-çık. üstüne de istersen mekik çekebilirsin.
  • kufluekmek  (21.03.12 15:20:06) 
kardiyo+mekik.


  • african rain  (21.03.12 15:47:33) 
mekik göbekteki kası çalıştıran tek harekettir. ha eritir mi eritmez mi bilemem ama bence kardiyo en iyisi..
yağlar erimeye başlayınca da mekik ile kas yapmak lazım.

  • blue1809  (21.03.12 16:24:15) 
günde 100 mekik çekiyorum. şuana kadar hiç bir faydasını görmedim.


  • geberix  (21.03.12 16:56:32) 
tüm vucutca spor yapmadan erimez,diyetle de desteklemek lazim.basit bu kadar.


  • serabetan  (21.03.12 20:43:42) 
mekikle göbek erimez. erir diyen hatalıdır. koşun, yürüyün. mekik çekmeye gerek yok. hatta mekik çekmek diğer kasları da geliştirmeyecekseniz çok saçma. düşünün karın kasları belirginleşmiş ama geri kalan kısımlar normal. ne kadar saçma değil mi?


  • mercyrium  (22.03.12 04:55:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.