[]

Hepsiburada Kısmi Teslimat

Denemek için kısmi teslimat olayına bir gireyim dedim. Gelen maillere göre iki ürünümde birer gün arayla aras kargoya verildi fakat ben 1.Teslimatada tıklasam 2. Teslimata da tıklasam sadece bir ürünün(aynı ürün) kargo takibi çıkıyor.

İbanez'in amfisi nerede kargolandı mı n'oldu görünmüyor. Caps de ekledim.

Gece vakti sinirlerimin oynamaması için yardımcı olursan çok rahatlarım sevgili duyurucu

Teşekkür ederim.

 
bir de daha da acısı:

1. ürün: 10lira, kargosu: ücretsiz

2. ürün 10lira, kargosu: 10lira.

toplam sepetiniz: ürünler 20lira, kargo 10lira.

hepsiburada, 2. ürünü bulamadı diyelim, sadece birinci ürünü yolluyor, yani kargosu ücretsiz olanı:


ne olması lazım? ürün 10lira, kargo 0lira, ikinci ürünü bekliyoruz.

faturada ne yazıyor tahmin edin:

ürün 10lira, kargo10lira...

neden "çünkü kargo tüm siparişin toplam bedelidir de kargo ücreti çıkan ilk ürünle beraber fatura edilir" mantığı ile.

diğer ürün gelse eh tamam ama gelemezse, gelemeyen ürünün kargosunu veriyorsunuz.

bir de bu var ve BUNU KİMSE BİLMİYOR.

kargosu ücretsiz kalem ve kargosu 100lira olan buzdolabı alsanız, adamlar size kalemi yolladıgı an 100lira kargoyu faturalıyor. buzdolabı gelmezse kaleme 100lira kargo vermiş olursunuz.

umarım bu duruma girmemişsinizdir.

capsler de görünmüyor ayrıca.
  • truvaiti  (21.03.12 00:57:50) 
Evet caps olayını bir türlü çözemedim. Aslında çözünürlüğü iyiydi ama buraya atınca düşüyor.

Dediğinize benzer şikayetler bende okudum ama ürünün temin edilmesinde yada gönderilmesinde bir sıkıntı yok. İki üründe ayrı tarihlerde kargoya verilmiş. (biri ayın 19'unda diğeri 20'sinde) ama bir sipariş numarası olduğu için ben sadece bir ürünümün akıbetini görebiliyorum.

İlgin için teşekkür ederim.
  • bovu  (21.03.12 01:08:24) 
rica.

caps tabi, küçültür burası, resize ediyor, yeniden boyutlandırıyor.

siz başka yere caps koyup buraya link verseniz daha iyi.
  • truvaiti  (21.03.12 02:27:59) 
dediğin şeye baktım aynı şey bende de var şu an. kısmi teslimat ile gönderilen 2 ürünüm var ilk önce birine tıklıyorum x ürünü hakkında kargo bilgileri görünüyor.

sonra y ürününe tıklıyorum, bilgiler var ama x ürününün adı yazıyor. bu bir bug olsa gerek. bir kaç kere pencereyi kapatığ tekrar tekrar y ürününe basmaya devam edince y ürünü görünüyor.

tekrar x ürününe tıklayınca bu sefer x değil de y görünüyor:) yine bir kaç kere kapatıp tekrar tekrar açınca yeniden normale dönüyor.

bu sanırım sitenin bir hatası.
ama iki ürün de yollanmıştır öyle yazıyorsa bence.
  • jamiro  (21.03.12 10:01:58) 
Hepinize teşekkür ederim. Hepsiburada'dan "Kargo Teslimatı" adında bir mail daha geliyormuş sonra zaten. Orada görünüyormuş. Müşteri hizmetlerine sorduğumda onlarda ayrıntılı bir mail daha attılar hemen.

İki ürünümde bugün elime geçti. Böyle bir sorunu olan varsa şeyetmesin meraklanmasın yani geliyorimiş efenim.

Diyeceklerim bu kadar.
  • bovu  (22.03.12 22:10:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.