[]

boeing ve airbus

bu iki firmayla ilgili bir odev yapiyorum ve soyle bir soruda tikandim kaldim daha once yapmis olan vardir belki. soru su: bu firmalarin temel stakeholder'lar ve bunlarin etkileri. tesekkurler.




 
yapılmışı varmış www.oppapers.com
etd.ohiolink.edu
belki faydası olur.
  • kediebesi  (21.03.12 00:50:47) 
wiki'den bak makalesi güzel. stakeholder'ları kategoriler altında incelemelisin, biraz da senin yorumuna ve bakışına bağlı. hele ki boeing ve airbus ikisi birden, bütün dünyayı bunlarla ilişkilendirebilirsin.

müşteriler:
abd başta olmak üzere pek çok ülkenin savunma sanayileri, gezegenin bütün havayolları, nasa

tedarikçiler:
alüminyum üreticileri, maden sanayii, kompozit maddeleri üretenler falan, elektronikleri üretenler ooho

finans:
bi uçak kaç yüz milyon dolar, öyle trink diye cash alınmıyor kredisi taksidi, bundan ekmek yiyen bankalar vs.

gibi gibi.
  • celeron 300a  (21.03.12 00:53:54) 
cok tesekkuler kedilebesi valla super kaynaklar..celeron gercekten adamlar dunyayu stakeholder yapmislar aartik


  • murli  (21.03.12 04:57:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.