[]

piyano

merhaba,
ben 33 yaşındayım. piyano kursuna başlayacağım, hem de yarın. önce bir denemek, yıllardır içimde olan piyano çalışma arzusunu yerine getirmek istiyorum.
enteresan ve galiba komik bir sorum var. hemen piyano almamanın (evin şu anda müsait olmaması nedeniyle) bir çözümünü biliyor musunuz. örnek veriyorum bir yerde olsa ben arada gitsem çalışsam. yoksa hayal dünyasında mı yaşıyorum dersiniz..


 
Yamahanin elektronik piyanolari var tuslari da org gibi degil baya gercege yakin agirlikli. Kursa basla zaten demek istedigimi anlarsin. Onlardan al, kulaklik bilr takip calabilirsin.


  • esenboga  (20.03.12 22:09:44) 
teşekkür ederimm macunu :))

teşekkür ederim esenboga, bakacağım. ama şu an o bile zor görünüyor yer olarak, ondan bu kadar yaratıcı (??) bir çözüm olabilir mi diye aklıma geldi.
  • luinanar  (20.03.12 22:18:21) 
Amerika'da bu tip yerler var aslında gidip piyano çalyorsunuz falan, ama Türkiye'de müzik marketler bile elletmiyorlar piyanoları. Belki bulunduğunuz ilde varsa güzel sanatlar, konservatuar gibi okulllarda arada bir çalışabilrsiniz.

AMa şöyle piyano tuşeli (hammer action deniyor), 88 tuşlu bir midi klavye (bir de tabi sustain pedalı) alıp bilgisayarınıza bağlayarak çalabilirsiniz. Gerçek bir piyano alana kadar sizi fazlasıyla idare eder, hem öğrenme süresince komşuların kafasını ütülemiş olmazsınız :)
  • johan sebastian  (20.03.12 22:24:17) 
Terra City Avm içerisindeki d&r'a bir piyano vardı. İlk kez gitmiştim oraya bakìnıyordum filmlere. Bir kaç dakika sonra bir kadın geldi. Piyanoyu çalmaya başladı 30-40 saniye. Sonra duraksadı ve kendisine çalmaması gerektiğini söyleyen biri var diye etrafına bakindı. Kimsenin onu engellemediğini anlayınca biraz daha çalmaya başladı.
2 dakika geçmeden mağaza personeli kendisine bir iskemble getirdi ve kadın yaklaşık 30 dakika mükemmel anlar yaşattı oradaki müşterilere.

Tebrik ediyorum sizi.
  • isott  (20.03.12 22:25:35) 
ders aldığınız yerde size çalışmanız için belli bir süre verebilirler. ben öyle yapıyordum. rica edin, ısrar edin, ikna edin :)


  • Demet  (20.03.12 22:43:49) 
Gerçekten çalmak istiyorsanız çalışmanız gerek ve evet, eve piyano şart bu durumda.


  • Sabac  (20.03.12 22:43:53) 
herkese çok teşekkür ederim.
ve kursa başladım :) çok da harika geçti :) hafta içi oradaki piyanoyu kullanmam için izin veriyorlar. şimdilik böyle idare edeceğim.

  • luinanar  (22.03.12 09:58:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.