[]

Erkek kardeşe doğum günü için ne hediye alınır.

kardeş 19 yaşında, basketbola ilgisi var uzun süredir oynadı ama bıraktı onedenle ayakkabı forma vs tarzı hediye almayı düsünmüyorum.

Orjinal olan bi fikriniz öneriniz falan varmı.

butçe cok değil 100-150 tl

 
müzik dinlemeyi seviyorsa şöyle güzel kaliteli bir kulaklık olabilir.


  • fotrsapka  (20.03.12 10:18:20) 
vallaha bence efes pilsen'in bu seneki forması çok şık. ben olsam onu isterdim ya da çok güzel boston celtics sweatshirt'leri var, adidas satan mağazalarda bulabilirsiniz. daha orijinal fikir istiyorsanız yanında bir de 5 mayısta istanbul'daki harlem globetrotters gösteri maçına bilet alabilirsiniz.


  • uckac  (20.03.12 10:20:01) 
@fotrsapka muzik dınler ama öyle ustune dusmedıgı ıcın cok kullanmaz.
@uckac kendisi mersinde istanbula gelme durumu yaza kadar yok.

  • Bysb  (20.03.12 10:22:11) 
valla bnce 150yi sadece bi formya falan yatırma ben o yaştayken hep güzel kıyafetlerim olmasını isterdim mersindeymiş zaten güzel bir şort üstünede uyumlu bir tshirt ve gömlek aldın mı tamamdır hem kıyafet derdi kalmaz hem de şık gezer..ama yine de ağzını ara bakalım öle istediği özel bişi var mı?


  • andlee  (20.03.12 13:30:33) 
@andlee ya özel bisi istiyormusun diye sormak istemiyorum sorsam da zaten almayayım diye söylemez. netten araştırıcam ama hediyelik eşyalarla ilgili site önerilerinize de açıgım


  • Bysb  (20.03.12 14:02:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.