Giriş
(4)

Teamviewer?

istanbluer
Şimdi burdan dosya transferinin maksimum sınırı nedir? Karşıya film yollamak istiyorum...
Şimdi burdan dosya transferinin maksimum sınırı nedir? Karşıya film yollamak istiyorum...
0
istanbluer
(20.03.12)
Sınırı bilmemekle beraber, winrar ile ciltlere bolup gonderebilirsiniz. Hem kopmalara, hem de varsa sınıra gore uydurulmus olur.

www.recepyilmaz.web.tr

burada anlatılmış.
0
ali riza efendi
(20.03.12)
 torrent dosyası yapın daha iyi. en azından baglantı koptu derdi olmaz. hem free kullanıcılarda süre sınırı var. bi süre sonra otomatik kapatıyor yeniden açmak gerekiyor.
0
ykyt
(20.03.12)
Herseye tamm olsa bile ttnet e güvenme. Torrent+1
0
arden v2
(20.03.12)
limit yok.
0
bir kac yazar once
(20.03.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.