Giriş
(4)

Nikon d80 vs. d90 ya da bir baska model

hala pek bi superkahraman
Sevgili duyuru sakinleri, fotograf dostlari,Elimde yarisi d80 ile cekilmis bir stop-motion film var. D80 bu is icin en kotu tercihlerden biri oldugundan kelli (zira live view ozelligi yok) kalanini live view ozelligi olan bir baska makinayla cekmeye niyetliyim. Soru su: d80'inkine en yakin sonuclari
Sevgili duyuru sakinleri, fotograf dostlari,

Elimde yarisi d80 ile cekilmis bir stop-motion film var. D80 bu is icin en kotu tercihlerden biri oldugundan kelli (zira live view ozelligi yok) kalanini live view ozelligi olan bir baska makinayla cekmeye niyetliyim.

Soru su: d80'inkine en yakin sonuclari alabilecegim, live view ozelligi olan (ve mumkunse d80'le ayni sensore sahip) bir nikon dostumuz var midir tavsiye edebileceginiz?
0
hala pek bi superkahraman
(19.03.12)
d80 ccd sensor kullanıyor, d80 sonrasında cmos a geçildi. bildiğim kadarıyla (emin değilim) ccd sensörlü dslr lerde live view yok. atmiyim ama son çıkan ccd sensörlü kamera nikon d3000 olsa gerek. live view i de yok sanırsam.
0
cedric tweedledee
(19.03.12)
peki ek soru o zaman, cok ciddi bir fark olur mu iki makinanin sonuclari arasinda? renk farki cok muhim degil zira hem studyo degisecek, hem de film zaten color correction'a girecek oldugu gibi.
0
🌸hala pek bi superkahraman
(19.03.12)
benzer iso da falan çekerseniz sanmıyorum çok fark olacağını. düşük isoda çektiyseniz özellikle.
0
cedric tweedledee
(19.03.12)
tesekkur ediyorum o halde. 100'de cekmistim, degistirmem zaten isoyu.
0
🌸hala pek bi superkahraman
(19.03.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.