[]

bu nedir?

Bu ne işe yarıyor arkadaşlar ?? anneye anlatır gibi anlatır mısınız?

teşekkürler.

www.mydukkan.com

 
gitarın içi tozlanmasın diye kapak yapmışlar . anne aparatı zaten .


  • kennym  (19.03.12 15:28:25) 
gitarı kullanmadığın zaman içine bir şey girmesin diye kullanılan bir şey herhalde.


  • inheritance  (19.03.12 15:28:54) 
sallıyorum, mantıken: telden çıkan ses içeriden yansıyıp acayip işlere sebebiyet vermesin diye yapılmış bir ürün.


  • hewit  (19.03.12 15:29:25) 
gitar tellerinde oluşan rezonansı zaptedebilme aparatı.lakin bu bantla felan yapılabilecek bir şeydir.zira o ''fretnoise'' diye tanımlanan sesleri tamamen yok etmek doğallı ve geçişleri öldürür.manuel olarak kendi duyumuna göre kısmen daha başarılı.


  • discopolice  (19.03.12 15:36:19) 
elektro akustiklerde veya gitarın mikrofonlanma durumunda sesi açınca kolonlardan gelen sesin içeride feedback yapıp tekrar duyulması önlemek içinmiş.


  • r_u_h  (19.03.12 15:42:54) 
bence içeri örümcek girmesin diye yapmışlar. ses ile ilgili olması bana manrtıksız geldi o zaman gitarı yaparken kapatsınlar orayı :)


  • neira  (19.03.12 15:48:19) 
sayın neira lütfen prensipli düşün biraz.sence senin dediğin gibi başta kapatmayı akıl edememeleri mi daha olası, yoksa özel durumlarda (kayıt esnasında veya mikrofonlama ile canlı performanslar esnasında) kapatsınlar diye bi kapakçık yapmış olmaları mı?

buyur burdan da yak: www.youtube.com
  • discopolice  (20.03.12 12:37:29 ~ 12:38:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.