[]

domain sorusu

yeni aldığım domain adresi daha önce kullanılmış. şu an taramalarda hata alıyorum. bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? ne yapmalıyım yada ne yapmamalıyım?




 
taramalar ?

kullanılmış olmasının şu an bulundurduğunuz domaine ne gibi bir etkisi var. Zaten sonlanmış bir domain aldıysanız, herhangibir şekilde google da da çıkmıyordur.
  • sforza  (19.03.12 15:24:15) 
taramadan kastın,belli başlı browserlarda bu site şöyle tekin değil,böyle namıssız tarzı uyarılar ise,google web master araçları veya sıkıntı yaşadığın üreticinin aynı sıfatlı merkezlerinde alan adının sahibi olduğunu belirttikten sonra tarama için başvuru yap,kısa sürede sorun çözülecektir.


  • flawo  (19.03.12 16:14:21) 
şöyle anlatayım. benim aldığım domain bir dizi sitesi. forumu kurup web yöneticisi araçlarına girdiğimde 2600 tarama hatası veriyor. bu hatalar genelde dizi izleme yada bundan 3-4 sene önce yayınlanan dizilerin izleme linkleri. şimdi bu tarama hatalarının bana zararı olur mu?

ki oradan sitemap gönderdim, 197 gönderilen olmasına rağmen hiç dizine eklenen linkim olmadı. demek ki google bot'lar da gelmiyor.

site mi google'da arattığımda kırık linkler mevcut hemde bir sürü. sorunum bu yardımcı olursanız sevinirim
  • sordumsoruyu  (19.03.12 18:38:15) 
tam emin olmayarak şunu önereyim:
-önce hosttaki verileri yedekle,arkasından sunucu için kullandığın firmadan hesabını yenilemesini isteyebilirsin.(ki bunun bir netice doğuracağını sanmıyorum.)
-botlar uğruyor ancak bilgileri alamıyordur,robot.txt vb bir dosya mevcut olabilir.
support.google.com
- keza işlem arama motorlarında şu şekilde: www.affiliatebeginnersguide.com
-sizinkine benzer sıkıntısı olan da var ama çözümü yazılmamış: groups.google.com!category-topic/websearch/unexpected-search-results/9YEbx3LVMVE
kolay gelsin.
  • flawo  (19.03.12 22:34:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.