[]

Bu ürün orijinal mi?

www.ebay.com

hı, ne dersiniz?


 
100 gramlık bir plastik parçası orijinal olsa ne olur olmasa ne olur? ha ebayde sahte ürün yoktur zaten.


  • neira  (19.03.12 12:36:45) 
20606 yorumdan 99.4% olumlu ise, orjinaldir diyebiliriz.


  • yilmazyildirim  (19.03.12 12:37:28) 
top rated'^lara güveniyorum ben. Hem orjinal değilse gönderiyosun paranı iade ediyorlar hemen.


  • alideemir1  (19.03.12 12:37:51) 
bu arada fiyatı normal yani ucuz değil söyleyeyim. eğer fiyatına istinaden soruyorsanız.


  • neysene  (19.03.12 14:33:22) 
ebay'de sahte urun yoktur derken? alasi var, sennheiser kulaklik satanlar arasinda orijinal satan neredeyse hic yok denebilir mesela.

bu saticinin da urunleri yuksek ihtimal orijinal olsa da, negatif feedback sebeplerine baktigimizda satilan bazi urunlerin kullanilmis oldugunu goruyoruz. en kotu ihtimal budur yani.

bir de top seller'lar daha guvenilir oluyor, dogrudur, ama biraz daha derinlemesine incelemede yarar var. sahte urunu fark edemeyen insanlar sahte sennheiser satan bir saticiyi top seller yapabiliyor mesela. veya tamamen alakasiz bir sey satarak top seller olmus olabiliyor satici.
  • tom riddle  (19.03.12 14:34:45 ~ 14:35:26) 
@tom riddle

dediklerinize katılıyorum. ancak bu satıcı 20000'in üzerinde satış yapmış o yüzden yanlış bilgiyle 99.4 olumlu oy oranı sağlanmaz diye düşünüyorum. bu arada araştırman için çok teşekkür ederim ben de önceki satışlarına baktığımda okudum onları. ama üşenmedim 60 sayfaya teker teker baktım benim aldığım bu ürünün aynısında 30un üzerinde, rayban olarak da binlerce satmış hiçbirinde sıkıntı yaşanmamış. sıkıntılar diğer markalardı hep ben de bu duruma da güvendim biraz:) ürün elime ulaşır ulaşmaz güncelleme yapacağım:) -27 martta elimde olacak-
  • ack3000  (19.03.12 19:45:33) 
ürün elime geçtii orijinal:) gugıldan ya da buradan aratıp da buraya ulaşanlar için yazayım dedim


  • ack3000  (27.03.12 18:40:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.