Giriş
(8)

Fm 2008 severiz

naithan
Uzun zamandır fm oynamıyodum bu aralar boş vaktim olduğundan oyuna başladım son çıkanına 2008 e yani.Bütün güncellemeleride yaptık logolarını facepacklerini indirdik.Oyuna başladık 1 sezonu bitirdik.Ama bişey farkettim;takıma transfer ettiğim brazilyalı bir genç var.Bu adamı brazilya 21 yaş kadrosun
Uzun zamandır fm oynamıyodum bu aralar boş vaktim olduğundan oyuna başladım son çıkanına 2008 e yani.Bütün güncellemeleride yaptık logolarını facepacklerini indirdik.Oyuna başladık 1 sezonu bitirdik.Ama bişey farkettim;takıma transfer ettiğim brazilyalı bir genç var.Bu adamı brazilya 21 yaş kadrosuna çağırdılar orda oynadığı oyunu takip ediyorum sürekli goller vs vs.Profiline baktım ve bütün skilleri artıyodu.Adam benim takıma dönünce sadece 1-2 skilli artış gösteriyodu.Bendeki antrenman sistemi her kanat için ayrı olanından yani ayrı ayrı sınıflandırılmış bi antrenman uyguluyorum...

Sorum şudur: Benim yaptığım antrenmanlarda mı sorun var..Yoksa antrenör sıkıntısı mı çekiyorum?Ya da ne bileyim bu lavuk brezilyadaki sevgilisinin gazına geliptemi öyle oynuyo orda?
0
naithan
(30.08.08)
o değil de o güncellemeler,facepackler logolar nerde bulunur?
0
october swimmer
(30.08.08)
www.turksportal.net

Antrenör dereceleriyle ilgili olabilir mi sorun acaba?Antrenörle anlaşma imzalamadan hangi konuda iyi olduğunu "derece" türünden nerde görebilirim.
0
🌸naithan
(30.08.08)
training -> coaches -> auto assign all yapın bi kere, işinize yarar.
antrenörlerin üstüne tıklayarak coaching özelliklerini görebilirsiniz, mesela

fitness 15
coaching goalkeepers 10

falan filan işte.
0
moroff
(30.08.08)
Onu biliyorumda antrenman ekranında antrenörlere geldiğimizde en altta hangi antrenmanın kaç yıldızla yapıldığını gösteriyo bu yıldızlar sanırım antrenörlerin yetenekleriyle alakalı.O yıldızları nasıl arttırabilirim bende çok düşük seviyede belkide o nedenle futbolcu o kadar iyi gelişemiyo..
0
🌸naithan
(30.08.08)
o yıldızlar antrenörlerinizin ne üzerine çalıştığına bağlı. hiçbir şey değiştirmeden bırakırsanız tüm antrenörler tüm antrenman türlerinde (goalkeeping falan filan işte) çalışır. dediğim gibi auto assign all yaparsanız o yıldızlarda artış göreceksiniz. yıldız sayısını yeterli bulmuyorsanız yeni antrenörler alın ya da hali hazırdaki antrenörlerinizi değiştirin.

bazı antrenörler de "first team coach", "youth coach", "fitness coach" vb. kontratları olduğu için her şeye el atmayabilir. tüm antrenörlerinizle "coach" olarak anlaşmaya bakın.
0
moroff
(30.08.08)
Peki ilgilimi özelliklerin artmasında?
0
🌸naithan
(30.08.08)
tabî ki.
0
moroff
(30.08.08)
Aramaya inanarak bunu buldum.

forum.turksportal.net

Aynısının türkçesi sanırım..
0
🌸naithan
(30.08.08)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.