[]

Genç bir kadına alınacak hediye!

Selam duyuru sakinleri!

Bugün kız kardeşimin 18. yaşgünü. Ben de -her sorumsuz abi gibi- ona henüz bir hediye almadım. Sizden ricam, genel, bu yaşta bir kıza alınabilecek hediyeler önermeniz.

Ne yapayım ne edeyim?

-Aciliyet içerir.

 
sevdiği türü biliyorsan kitap en güzel hediyedir. olmuyorsa kolaya kaçıp kullandığı parfümden alabilirsin ya da o parfümün yan ürünlerini (vücut kremi, duş jeli vs. setlerinden hani)


  • in vino veritas  (18.03.12 14:23:15) 
atkı


  • gotmewrong  (18.03.12 14:24:32) 
bluetooth mouse.

kulaklık (sennheiser vs.)

sevdiği filmin dvd'si veya sevdiği albümün cd'si. veya herkesin sevebileceği koleksiyonda bulunması gereken bir albüm (dark side of the moon mesela)
  • gotmewrong  (18.03.12 14:25:58) 
istiklal caddesine git, Kikiriki mağazasına gir. mutlaka birşey bulursun. girişte kasasanın karşı raflarında çok şahane ve normal fiyatlı takılar/aksesuarlar var.


  • vakumlu  (18.03.12 14:27:47) 
akşama güzel bir yerden masa ayırt.

gidin yiyin için eğlenin.
18 yaş kanunen reşitlik yaşıdır.
belki 18 i dolmadan yiyip içip eğlenmiştir arkadaşlarıyla ama rakamsal olarak bugun resmen 18 yaşında artık.

hem hep kız arkadaşlarınızı güzel masalarda ağırlayacak deilsiniz ya. bir sorumlu abi rolüne bürünüp pek güzel çıkıp gezin derim.
  • eeb  (18.03.12 14:34:17) 
abimin aldıgı kolye benım ıcın oldukca ozeldır. hıc cıkarmam. manevı bı bag kuracagı bısı almak hos olur.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (18.03.12 14:35:41) 
ugg alma da ne alırsan al.


  • sutyen kullanmayan memeli hayvan  (18.03.12 15:32:01) 
eğer saç bakımına özen gösteren biriyse, maşa düzleştirici ya da toptan saç şekillendirme seti alabilirsin.


  • ayşen  (18.03.12 15:53:42) 
şahsen ben abimden ne isterdim diye düşündüğümde; benimle saatlerce içip muhabbet etmesi, eğlenmek derdim.
nasıl biri olduğunu bilmediğim için net bir şey diyemem ama insan o yaşlarda fiziksel görünüşüne önem verir o yüzden onu güzelleştirecek bir şeyler olabilir. ama basit bir şekilde parfüm deodarant falan olmasın, hani çok klişe ve almış olmak için almak gibi...

  • loralynn  (18.03.12 16:39:16) 
18 yasıma girdiğim gün abim beni kemancı'da direnen mızıkacılar dinlemeye götürmüştü. hala hayatımın en güzel dogum günü hediyelerinden biridir.


  • slalom  (18.03.12 23:34:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.