[]

alkollü içecek tercihleri hakkında bu genelleme hakkında ne düşünüyorsunuz?

yabancı bi internet sitesinde türkiye'deki alkol tercih eden insanlar hakkında şöyle bi genelleme vardı:

bira içenler: fakir basit ve keko insanlar
votka içenler: ego sorunu olan insanlar
şarap içenler: entel dantel insanlar ve geyler
viski içenler: zengin ve hiç dert yaşamamış insanlar
tekila içenler: havalı ve mutlu insanlar
cin içenler: sosyal ve çok konuşanlar
konyak içenler: zorluklarla boğuşanlar
rakı içenler: dertli ve duygulu insanlar

 
soru anketle ilgili ne düşündüğümüz mü?


  • in vino veritas  (17.03.12 21:25:26) 
evet aynen. hangilerine katılıyosunuz hangileri sizin için ne?


  • inancsiz deve  (17.03.12 21:35:48) 
son derece manasız buldum. işleri güçleri yok mu bu adamların acaba?


  • neira  (17.03.12 21:38:07) 
belli zamanlarda hepsinden içerim. param olmadığında ucuz şarap içerim. hiç param olmadığında hiçbir şey içmem. duygularım gidip gidip geliyor mu? oha şarapçılara gey demişler. bir şey demiyorum.

fasa fiso bu liste.
  • ykyt  (17.03.12 21:39:21) 
ne zengin arkadaşlarım var bira içiyor, tadını çok sevenler var. bunun dışında maddi durumum çok iyi olmasa da şarap çok severim. bir ara viski almıştım. bence hiç biri uymuyor. içkinin iyisini güzelini herkes içmek ister, sen yeter ki paradan haber ver.


  • bıdıbıdı  (17.03.12 21:46:00) 
Bence çok da hatalı değil çıkartılmış sonuçlar.


  • puro  (17.03.12 21:59:42) 
canım ıster arkadaslarla bı bıra ıcer kalkarım, canım ceker tekıla shot yaparım.artıslıgıne bıle olsa vıskı ıcmek yanından kacarım.
ama herzaman en sona rakı şalgamı saklarım.

  • Bysb  (17.03.12 22:01:58) 
şarap kültürü çok değişik. bunun içine en kalitelileri de girebilir, köpek öldüreni de girebilir. o yüzden hakkında genelleme yapılamaz. başta ankette katılmadığım içki türü bu.

bira da aynı şekilde. pratik bir içkidir. çok zengini de içer, fakiri de içer.

rakıyı çok çeşit insanla içtim. anketteki gibi bir genelleme yapmak mümkün değil. hatta rakı anketin tersine maskülen bir içki olarak bilinir.

söyleyeceklerim bu kadar. diğer içkilerin kültürünü edinebilmiş insanlar da onlara yorum yapsın. yanlışım varsa beni de düzelstsin.
  • egilincecataligozukmeyenentelmuslukcu  (17.03.12 22:36:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.