[]

Diş Ağrısı İçin İlaç

Bildiğiniz sprey tarzı bir ilaç var mı? sıkınca hemen ağrısını alacak?
ya da bildiğiniz sağlam bir hap?



 
apranax


  • clones  (17.03.12 20:20:19 ~ 20:34:48) 
majezik iyidir, apranax fort da öyle.
bununla birlikte tuzlu gargara yapmak da iyi gelebilir.

  • zartanyan  (17.03.12 20:21:44) 
diş ağrısı için bulabildğim en mükemmel ilaç majezik oldu. sprey ile falan olmaz o iş.


  • kakaolu kremali biskuvi  (17.03.12 20:28:57) 
bir anda diş ağrısını geçirecek bir sprey maalesef yok.spreyler yüzeysel olarak etki eder ve kısa süreliğine sadece biraz rahatlama sağlar.ara ara buz kalıbı ile dışarıdan soğuk kompres yapın.tuzlu su ile gargara da fayda eder.bulabilirseniz dişinol alın,kullanın.en kısa zamanda diş hekimine gidin.geçmiş olsun.


  • phil_1999  (17.03.12 20:29:16) 
acile git iğneyi çaksınlar, hiç çekmeye değmez. iyi uykular.


  • desdinova  (17.03.12 20:31:30) 
kesinlikle: arveles


  • waryemez  (17.03.12 20:35:55) 
spray Xylocaine önerebilirim bu bildiğin iğnenin sprey hali. ya da geralgine-k var geralginin kodein içeren hali. reçeteyle veriyor olabilirler. şak diye keser. benim apseli dişimi hiç hissettirmemiş üstüne basarak yemek yedirmişti. böle bi ilaç bu. bulursan onu al. ama uyku hali sersemlik yapar. motorlu taşıt kullanamazsın. sölim.


  • bıdıbıdı  (17.03.12 21:12:27) 
Bir eczacıdan diş için en kuvvetli ağrı kesiciyi istemiştim, Arveles vermişti ama bende hiç işe yaramamıştı.
Apranax Fort ise her defasında 5-10 dakika içinde hayatımı kurtarır oldu.

Dayanılmayacak ağrılar çektiğim ama ağrı kesici bulamadığım zamanlarda ise tuzlu ılık su ile 20-30 saniye kadar gargara da çok kısa süreli olsa da rahatlatabilir.
  • homo statisticus  (17.03.12 21:13:34) 
cataflam.
majezik de mideye en kötü gelen ilaç.

  • goldentitan  (17.03.12 21:40:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.