[]

ön ödemeli doğalgaz kartına kredi yüklettim, eve geldim kredi falan yok?

ön ödemeli başkent doğalgaz abonesiyim, bugün karta kızılay metrosundaki ing bank şubelerinden kredi yüklemesi yaptırdım, elimdeki dekontta her şey normal görünüyor, www.baskentdogalgaz.com.tr 'den de abone numaramla kontrol ettiğimde kredi yüklemesi yapılmış görünüyor. ama gelin görün ki, kartı sayaca taktığım zaman yalnızca önceki yüklememden kalan yedek 10 kredi yüklendi. tekrar tekrar denememe rağmen değişen bir şey olmadı. başına böyle bir şey gelen kimse var mı? ne yapmak gerekir?




 
büyük ihtimalle yükleme yapılmamış. yani sen parayı yatırmışsın ama yükleme işlemi gerçekleşmemiş. en kısa sürede dekontunla gidip durumu bildir. bir de krediden kullanmak diye bir durum var. kontr gb düşün. eksiye düşüyor. sen yükleyince de sanki yüklememiş gb görünüyor. bu şekilde bir kaç kişiden duymuştum aynı durumu.


  • ucankedii  (17.03.12 20:59:59) 
bugün tekrar kızılaya gittim, kadın "dekont basılmışsa karta kredi yüklenmemiş olamaz" gibi bir şeyler söyledi. bir de numara verdi (444 25 32), sayacın kontrol edilmesi için. aradım, "böyle böyle oldu" dedim, "tamam arkadaşlar bugün içinde gelecek" dedi. "peki" dedim. bekliyorum.


  • dreamscape  (18.03.12 15:36:11) 
adamlar geldi, sayacı kontrol ettiler, kartı soktular baktılar ve karta yükleme falan yapılmamış olduğunu anladılar, bunu bir evrağa not ettiler, evrağın bir kopyasını bana bıraktılar, başkent doğalgaz'ın maltepe şubesine gitmem gerektiğini söylediler (hafta sonu da olsa 20:30'a kadar açıkmış), gittim ve hallettim. demek ki kızılaydaki gerizekalı kadın karta yükleme yapmamış.


  • dreamscape  (18.03.12 18:53:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.