[]

Tek Başına İnterrail Yapmak?

Selamlar,
25 yaşlarında 1-2 yıllık tecrübeli mühendisim
Biriktirebildiğim bi miktar para ile bu yaz yıllık iznimde İnterrail yapayım diyorum.

Fakat hangi arkadaşıma desem maddiyat, cesaret, izin alamama vs sebeplerden dolayı gelemiyor. Şu an birini bulamadım henüz

Bu durumda tek başına interrail yapmak ne derecede doğrudur.Riskleri, artıları eksileri nelerdir. Ya da güvenilir interrailci arkadaş nereden bulunur.
Bu konuda sizden tavsiye istiyorum.

Daha önce hiç yurt dışına çıkmadım.

Not: duyurudaki interrail başlıkları genelde eski tarihli o yüzden hangi ülkeden en kolay Schengen alınır, 2 hafta için hangi rotayı izlemeliyim, 2 hafta için ortalama ne kadar para harcarım vs.

 
birde şuna bakın,

(bkz: interfly)

amacınız ülke gezmek ise en güzeli interfly.. öyle çok fazla artmıyor ücret. araştırın..

ben tanımadığım insanı bırakın bir yana en yakın arkadaşımla tatile çıktım.3 yıldır konuşmuyorum şu an.insan beraber tatile çıkacağı,gezeceği insanı iyi seçmeli..
  • dedim dedim de kime dedim  (17.03.12 12:30:43) 
tek başına güzel olmaz.mesela cafeye gidip tek başına mı oturacaksın.gezi arkadaşı bul bence.


  • kelepir  (17.03.12 12:38:33) 
biraz kişilik meselesi. herkesin zevki, kendini güvende hissettiği durum vs farklıdır ama ben tek başıma seyahat etmeyi daha çok seviyorum. yani yol boyu tek başıma olup gittiğim yerlerde arkadaşlar edinmek hoşuma gidiyor. bunu 1-2 defa yaptım daha önce sadece. şu siteye bakmakta fayda var, sadece kalacak yer değil gruplardan interrail arkadaşı da bulabilirsiniz; couchsurfing.


  • orange coffee  (17.03.12 12:40:23) 
orange coffee +1

kesinlikle kişilik meselesi. tek başına çıktığınızda yeni yeni insanlarla tanışıp, onlarla beraber gezip eğlenmek bana göre diyorsanız tek çıkın. yoksa sıkılırsınız. ayrıca yol arkadaşı düşünüyorsanız da şu siteye bir göz gezdirin

www.trenlegeziyorum.com
  • artikbenimdebirvolvomvar  (17.03.12 13:15:38) 
Ben de tek başıma epey gezdim. En büyük eksisi, milletten 'ejhehe fotomu çeksene kanki' diye rica etmekten bıktığım için çoğu yerde footğrafım yok, bir de timer'ı ayarlayıp çektiğim fotoğrafları görünce melankolik oluyorum lan hakkaten yalnızmışım diye sdşlkf. Onun dışında, insanlarla tanışmayı seviyorsan şahane bi aktivite, yanında biri varken tanışmak falan daha zor oluyor, tekken çok zevkli.


  • roket adam  (17.03.12 13:33:00) 
aga tek basina tatile ciktigin zaman canin sikiliyorsa boyle olasi bir interrail de sikilabilirsin. biraz kisilikle de alakali. benim de benzer bi gezi planim vardi, hatta ben de burada sormustum ama vazgectim sonra.


  • toshiro  (17.03.12 16:07:37) 
  • neyehbe  (17.03.12 16:33:00) 
1 aylık alınyıor onda butun ulkelerı gezebılır mıyım kı zaman yeter mı? bırde hemen halloluormu kac gun onceden halletmek lazım kac gun suruyor ıslemler


  • slash01  (26.03.12 01:01:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.