[]

led tv alırken nelere dikkat edilmeli?

Evet romalılar. Soru başlıkta. Şuna şuna dikkat edilmeli, şu markayı kesinlikle alma gibi önerilerinizi bekliyorum.




 
bağlantı çeşitliliği, keskinlik, derinlik, boyut, işlemci, fiyat, marka... kısaca herşey.

edit: ben samsung düşmanıyım, 3d gözlük kullanmayı da hiç sevmem. 42" ten aşağısı da kesmez.
  • buzzer  (17.03.12 11:42:53 ~ 11:44:15) 
Philips alma. Usb'den altyazı okumuyor. Sony'ler de eğer düzeltmedilerse usb'den mkv formatı oynatmıyor. Samsung veya lg tavsiye ederim. Samsung kullanıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. 3d olsun, usb'den oynatma olsun, görüntü kalitesi olsun, teledünya ile conax uyumluluğu olsun hiçbir problemi yok.


  • kibritsuyu  (17.03.12 11:47:17 ~ 11:49:35) 
Teknik bir bilgi olarak; led tv ler edge ve full olmak üzere iki farklı şekilde üretiliyor. Genel olarak, edge ledlerde, ledler panelin kenarlarına dizilerek aydınlatma sağlanıyor, full ledlerde ise ledler ekranın arkasına homojen olarak dağılmış biçimde yerleştiriliyor. Bu daha iyi bir aydınlatma ve daha kontrollü bir dimming(karartma) sağlıyor. Ben olsaydım bu bilgiyi satıcıya sorardım, konuya ne kadar hakim diye.

Maddi durumunuza bağlı olarak sharp marka tvlere bakabilirsiniz bunun dışında lg ve samsungun güzel serileri var.

Ekleme: Ha, birde Loewe diye bir gerçek var.
  • iustitia omnibus  (17.03.12 12:13:30 ~ 12:36:36) 
merhaba,
loewe birinci sırada, sharp aquos 4 renk led kullanarak ikinci sırada geliyor. sonra da samsung ve lg marka ledlere bakın. maddi duruma göre aldığınız bu markalardan pişman olmazsınız. samsung kullanıyorum, ghostinge falan rastlamadım, ps3 ve digiturk ile harika çalışıyor. arada biraz kırmızı patlaması olabiliyor ama rahatsız edici bir durum değil.
selamlar.
  • ohtararan  (17.03.12 12:36:18) 
bende samsung'un en temel led tvlerinden biri var. full hd.

eger tv izlemek icin soruyorsan mutlaka bi de hd uydu alicisi almalisin, goruntude cok ciddi kalite farki yaratiyor.
  • geyikkosandede  (17.03.12 14:01:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.