[]

Dünyanın en büyük üçüncü derbisi

ya Galatasaraylıyım ama kim neye göre nitelendirdi bizim derbinin derecesini. Bi ara şiddet olaylarından dolayı üçüncü olduğunu okumuştum.




 
gazetelerin geyigi.yok öyle bi saptama yani.arada bir bikac ünlü uluslarasi yazar dergi bisiler der iste bizimkiler "oooaaooo" filan hemen literatüre gecerler.


  • serabetan  (17.03.12 00:59:40 ~ 01:00:20) 
var öyle bir saptama.

yalanına sokuyucumculara gelsin;
www.zehn.de
www.spox.com
www.blick.ch
www.moonsault.de

yabancı basın da çok geyikçi. hayvan seviciler.
  • schwarzfahrer  (17.03.12 01:28:30 ~ 01:36:23) 
Valla taraftar holiganlığı olarak değerlendiriliyorsa FB-GS derbisindense KSK-Göztepe derbisi yeğdir.


  • yule  (17.03.12 01:37:08) 
derecesi falan yok biz kendi kendimizi öyle büyütüyoruz.bizimki daha çok lokal bir derbi

dünya televizyonlarının oo gs-fb maçı var yayınlayalım reyting yapalım dediği gün olur öyle şeyler.
  • yok artik lebron james  (17.03.12 01:57:36) 
Yok öyle bişey.
Hiç bir dünya televizyonunda yayınlanmıyor.Ne özeti ne de canlı olarak.
En son Güiza'nın ilk geldiği sene bi İspanyol kanalı sadece derbileri yayınlama hakkını almıştı.(150 ülkeyi bırakın 1 tane ülkede bile yok)
O zamandan ne önce ne de sonraki dönemlerde yabancı bi kanalın verdiğini hatırlamıyorum.
Yerel seviyede en büyük tabi ama uluslararası alanda öyle ilk 3'e ilk 5'e falan giremez.
  • Skey295  (17.03.12 07:22:16 ~ 09:07:05) 
gayet büyük bir derbi tabii ki. illa 150 ülkede canlı yayımlanmasına gerek yok.

bunu dünya futbol camiası da kabul ediyor.
  • baldur2  (17.03.12 07:54:23) 
bunu hangi ülkede sorduğuna bağlı burada sorarsan en büyük 3. derbi tüm dünya biliyor olm denilir aynı soruyu Olympiakos - Panathinaikos maçları öncesi yunan forumlarında sorarsan schwarzfahrer ın verdiği linki bi taraftar verip www.moonsault.de bizde en büyük 4. derbiyiz der onlar için dünya çapında büyük derbilerden biri ama gerçek şu ki bizde ve dünyanın geri kalanınında sadece bahissver arkadaşlar o gün öyle bir maç olduğundan haberdar olur türk futbolunun dünya bazında çapı itibarı ve ne kadar ciddiye alındığı malum zaten


  • olurnedenolmasin  (17.03.12 16:31:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.