[]

USPS priority international

27 şubatta Amerika'dan kargoya verilmiş bir ürünüm var ama hala elime ulaşmadı. priority mail ile geldiğinden takip kodu da bir halta yaramıyor. bu aralar priority ile sipariş verip de siparişini teslim alan ya da alamayan var mı?

illa express mail ile alıp 30dolarlık şey için 35dolar kargo parası mı vericez amk anlamıyorum ben bu işi. hong kong'dan 7 dolarlık kargo her seferinde 7-9 gün civarında elime ulaşıyor ama amerika'dan first class ya da priority ile aldıklarım bir türlü gelmiyor.


 
Amerikadan yollanan fakat USPS First Class Mail International ile gelmeyen paket var.


  • lostandloser  (17.03.12 00:21:20) 
benim usps de 1 kere sorun oldu priority mail de.

benim açıklamam ptt elemanları nin bunun takibi olmadıgını bildigi icin, çalıyolar kargoyla ne geldiyse.
  • rurouni  (17.03.12 00:38:52) 
priority'nin takibi var kodunu isteyin, bilmiyorsa ve eğer gümrüğe takılırsa posta kutunuza bi kağıt gelicek, onu gözetleyin küçük bişey.

ondan sonra gider gümrükten alırsınız. priority için 20 gün az 1 ay derim ben en az.
  • saiko  (17.03.12 00:50:21) 
priority'nin takip kodu var ama ptt'nin sorgulama ekranında şu yazıyor

"Yurtdışından postaya verilerek ülkemize yollanan "LX,LJ,LC" ve benzeri "L" harfli ile başlayan barkodlu gönderiler kayıtsız gönderi kapsamında olup sözkonusu gönderilerin takibi yapılamamaktadır."

ve benim takip kodum da L ile başlıyor.
  • trinitrotoluen  (17.03.12 00:55:20) 
40 gune kadar gelmezse ebayden ticket acar, refund yoluna gidersin. ben 10 gun daha bekleyecegim ve refund alacagim.


  • lostandloser  (17.03.12 01:08:17) 
öyle yapmak da doğru gelmiyor bana. kargoya vermeme gibi bir durum yok ortada. fazlasıyla güvenilir bir satıcı ve sonuçta gönderen kişinin suçu değil.


  • trinitrotoluen  (17.03.12 01:40:38) 
amerikalilarin ne kadar irkci oldugunu bilsen boyle soylemezsin. adam bakti adresin turkiye, fake track id girdi tamam. basimiza gelmedi degil.


  • lostandloser  (17.03.12 01:45:51) 
daha önce alışveriş yapmışlığım var. o yüzden eminim. zaten satan "kişi" değil, ebay'den satış yapan bir firma sanırım.


  • trinitrotoluen  (17.03.12 02:22:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.