[]

kriterlerime göre yabancı dizi önerin..

daha önce zilyon kere açılmış bir duyuru açtığım için özür dilerim. hatta ben de açmıştım ama bu sefer kriterlerim var. gelen cevapları hemen inceleyip direk başlıyorum artık yeter..

- lost ve prison break dışında yabancı dizi kültürüm yok, fakat psikopat bir sinema izleyicisi olduğum için her telden önerebilirsiniz.

- sitcom istemiyorum.

- bitmiş dizi olması mühim. bitmemişse de bu sezon finali yapıyor olsun. sezon arası beklemekten tiksinirim.

- bir şey izlerken kaliteli olmasına çok dikkat ederim. mesela "oz" izleyecektim her yerde çamur dvdrip olduğundan başlayamadım. o yüzden eski dizi olmasa iyi olur. ha derseniz bu eskidir, efsanedir, gel gelelim hdtv sürümü vardır, eyvallah.

aklıma gelenler bunlar. teşekkürler.

 
kanka ben dedigin kriterlere gore oneride bulunamayacagim cunku ben de sitcom'dan baska dizi izlemem dogru duzgun(lost ve game of thrones haric), ben buraya seni friends izlemeye ikna etmeye geldim.

elini ayagini opeyim friends izle. daha ne diyeyim.

ille de sitcom izlemem diyorsan da napalim:(
  • harrage  (16.03.12 23:36:02) 
(bkz: house md)


  • orange coffee  (16.03.12 23:37:55) 
oz dediysen, sopranos ve wire'a da bak.

ayrıca oz'un var olan görüntüleri o kadar berbat değil. başka bi kaynaktan çekmeyi dene.
  • repins  (16.03.12 23:45:44) 
  • anonimyususer  (16.03.12 23:52:17) 
en iyilerim: shameless (bkz: )tr.wikipedia.org teen wolf (bkz: )tr.wikipedia.org two and a half men (bkz: )tr.wikipedia.org game of thrones (bkz: )tr.wikipedia.org being human (bkz: )tr.wikipedia.org daha sayim mi ?


  • jacobbbbbb  (16.03.12 23:56:37) 
dexter


  • salak oldugum icin burdayim  (16.03.12 23:58:10) 
(bkz: rome)
film gibi izlersiniz.

  • anonim yazar  (17.03.12 01:57:53) 
hiç diğer cevaplara takılma, ilacın 24.


  • crimson king  (17.03.12 08:18:32) 
hic vakit kabetmeden hemen Sherlock'u indir. 3'er bolumluk 2 sezondan olusuyor. bir bolum 90 dakika. Sherlcok Holmes filmlerinden esinlenerek yapilsa'da gunumuz'e uyarlanarak yapilmis ama fevelade'nin fevkinde bi eser olmus.

O'nun disinda Game of Thrones son derece surukleyici bir dizi.

Lie to Me; insanin gorunusune bakarak yalan mi dogru mu soyledigini anlama yetenegini arttiracaktir:)

Alcatraz; Lost esintili bir film ama daha bi farkli. 2-3 bolum izledim oyle kaldi. zamanim yok yani izlemeye.

Person of interest; iki adam var, biri masa basinda, digeride halkin icinde' yapilacak olan suclari onceden bilip engelemeye calisiyorlar.

White Collar: ilk sezonu cok hizli bitirdim, 2. sezona baslayinca hep ayni olaylarla devam etti, skldm biraktim.

e birazda eglenmek istiyorsan; The Big Bang Theory ve How I Met Your Mother.

Belgesel olarak'da BBC'de Planet of Earth yayinlandi. cok fena bi belgsele, super. Ayrica yine BBC'de The Life of Muhammed adli bi belgesel yayinlandi, tavsiye ederim...
  • ossie  (03.05.12 03:43:11 ~ 03:43:31) 
sitcom izlenebilecek en iyi şeydir shameless


  • stayout  (03.05.12 05:48:27) 
spartacus


  • leni 09  (03.05.12 06:30:36) 
(bkz: sherlock) izle arkadaşım. hoşlanacağından eminim. henüz başlamamış olan herkese de tavsiyemdir.


  • norek  (08.07.12 17:24:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.