[]

bu başlıkta dizüstü seçiyoruz

www.sanalmarketim.com

32GB SSD olması çok hoşuma gitti, öte yandan arşiv için de 750GB gibi bir kapasitesi var. İşletim sistemini SSD'e diğer her şey için de sata diski kullansak güzel bir performans yakalanabilir diye düşünüyorum.

sizce fiyatına göre nasıl bir bilgisayar?
(normalde max bütçe 2000TL. ama bu bilgisayar aradaki farka değerse düşünebiliriz.)

ha bir de, 2000TL ye kadar başka öneriniz var mı acaba?

teşekkürler şimdiden.

 
fiyatı normal hocam. lenovo'ya çoğu burun kıvırır ama kullanan en az 10 kişi tanırım şikayet eden görmedim.

ayrıca sözlükte bir suser bu model için şöyle yazmış:

"2 aydır y570 modelini kullandığım markadır.

8gb ram , i7 işlemci ve 555m ekran kartı ile tam bir canavar, klavyesi rahat , dışı güzel, battlefield 3 gibi yüksek grafik kartı isteyen oyunları bile çok çok rahat çalışmaktadır, notebook almak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim."
  • lancelot du lac  (16.03.12 21:46:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.