[]

Adıma Açılmış Bi Facebook Hesabı

adıma bi facebook profili açmış birisi telefon numaramıda o proıfilde paylaşıyor. arayaın vs.

napabilirim, kim oldugunu nasıl öğrenirim, yada savcılık falan ilgilenirmi?


 
facebook a düzgün bir mail at. drumu anlat.


  • mahone  (16.03.12 21:29:58) 
o işi uzatır sadece ben kapatırım o açar


  • xxfastboy  (16.03.12 21:34:23) 
e iyi o zaman. savcılığa ver.


  • mahone  (16.03.12 21:37:06) 
o zaman savcılığa gidin ama o çooooooooooook daha uzun sürer.

ne yapmış bu insan o profilde? yasadışı falan bir iş mi?

ve adınız çok mu bulunmaz bir isim? ahmet öztürk onun da adıdır, telefonu da yanlış yazmışım der geçer.
  • truvaiti  (16.03.12 21:37:20 ~ 21:37:35) 
@truvaiti
adı soyadı yaşadığı yer memleket iş hepsini aynı yazmış.

durum güncellemelerinde numarayı yazıp arayın falan demiş
  • xxfastboy  (16.03.12 21:44:26) 
bu ne lan?! adam hakkını arayacak tabi ki!! yok mevzu çok uzarmış, yok kimin tavuğuna kışt demişmiş... ulan sizin gibiler yüzünden bu memlekette bir şeyler yürümüyor, ilerlemiyor. burdan avukat bir arkadaş işin hukuki durumu hakkında sana bilgi verir umarım. hiç olmadı git savcılığa. onlar zaten suç duyurusunda bulunup bulunamayacağını belirtirler. sen screenshot(ss) almayı ihmal etme! çok işine yarayacak bu.


  • bilmemkacincinick  (16.03.12 21:45:49) 
ayrıca facebooktaki mevzular yüzünden çok kolay buluyorlar insanları kardeşim... eğer suç teşkil eden bir durum varsa bu durumda hemen bulurlar o elemanı. benim bir arkadaşım facebookta yaptığı hakaret içeren yorumlar yüzünden mahkemelik oldu. çok kolay buluyorlar, ulaşıyorlar.. hakkını ne olursa olsun ara!! sen dinleme daha peşinen pes eden, baştan kaybedenleri..


  • bilmemkacincinick  (16.03.12 21:58:28) 
ok o zaman modlar benımkısını de silmeyin:

çok sevgili bilmemkacincinick,

sanırım yanlış anlaşılma zuhur etti.

ben, affınıza sığınarak şunu açıklıcam:

ben kimseye savcgılı VERME demedım. zaten duyuruyu acan adam demıs facebook ustunden daha uzun suruyor diye. ona binayen savcgılık daha uzun surer dedim.

ve:

"ulan senin gibi okudugunu anlamayanlar yüzünden bu memlekette bir şeyler yürümüyor, ilerlemiyor.

edit: bunu da silmeyim artık.
  • truvaiti  (16.03.12 22:07:29 ~ 22:11:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.