[]

üniversitede broşür dağıtmak, poster asmak falan.

merhabalar.

az önce bir arkadaşımdan iş teklifimsi bir şey geldi. iş, yurtdışında eğitimle uğraşan bir firmanın posterlerini okula asmak ve broşür dağıtmak vs. vs..

üniversitede broşür dağıtmak ve panolara asmak için izin gerekiyor herhalde. bunu düşündükçe bir sıkıntı oturdu içime. şimdi dekana git, bir ton dil dök falan.. sonra insanları al karşına, biz şu işi yapıyoruz, bu işi yapıyoruz, diye anlat..

esas mesele ise şu. ne çok sosyal ne de asosyal bir insanım. okulda belli bir çevrem de var. fakat okuldan kimsenin benim tavsiyemle bu işe girişeceğini düşünmüyorum. broşürleri alan insanların, direk çöpe atacağını falan düşünüyorum. bu yüzden içime bir sıkıntı oturdu.

bu işin altından nasıl kalkarım? sıkılmalı mıyım, sıkılmamalı mıyım? çok mu kafama takıyorum dersiniz? okul, böyle bir şeye izin verir mi?

yardımınızı bekliyorum.

 
yani sıksan alırsın bence ama çok iğrenç bir iş. tikisinden malına, dahisinden gerizekalısına bir sürü insanlar muhattap ol falan. zor iş


  • shyzore  (16.03.12 18:09:17) 
okuldan izin alınca tabii ki izin verir. eğitim ile ilgili şeylerde izin konusunda çok sıkıntı olmaz.

ama bana bu iş çok garip geliyor. görüyorum mesela kendi okulumda falan. millete anlatmak için bin bir takla atanlar falan. stand kurup saatlerce beklemek ve bir kişinin bile merak edip gelmemesi gibi durumlar olabiliyor.

ama mesela sadeec poster asmak ve broşür dağıtmak ise asarsın dağıtırsın biter. çok kasmaz.
  • saturn  (16.03.12 18:37:08) 
salla o işi


  • madworld  (16.03.12 18:38:10) 
Bu isi kivirip kivirmamak onemli degil bence bu girisimde bulunmak ve tikandigin yerde sorun cozmek icin ugrasmak cok sey katar bence denemelisin muthis bir deneyin olur yirtiklasirsin is hayatibda her alanda isibr yarar kacirma firsati devam et


  • merakist  (16.03.12 19:37:50) 
Kimi üniversiteler belirli bir ücret talep ediyor izin karşılığında, onu da göz önünde bulundurun.


  • uyku inadim inat  (16.03.12 22:54:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.