[]

Saçlarım aşırı dökülüyor engellemek için neler yapiyim?

Soru başlıkta yardımm




 
Yardim, benimkide gidiyor. Daha 20 yasindayim


  • excusez  (16.03.12 12:36:43) 
benim de dökülüyor. biri yardım etsin lan, kaldık burda 3 kel.


  • sforza  (16.03.12 12:40:44) 
Folixir'in işe yaradığını duymuştum fakat herkeste farklı bir etkisi olabilir.


  • bilan  (16.03.12 12:55:20) 
ellerinizle tutun. boyle iki avucunuzla da bastirin dokulen yerlere.


  • alikavazinmahmut  (16.03.12 12:56:33) 
1- P.R.P (Platelet Rich Plazma) google'da şununla ilgili yazılar okuyun. doğal bir çözüm bu.

2- illa ilaç ise propecia ve proscar'a bakın. bilimin elindeki en güçlü ilaç bu ikisi. fakat 10 kişide 10 farklı yan etkisi olabiliyor. bu iki ilacı doktora sorun.

3- valla bu ikisi de olmaz diyosanız, Minoxidil alın %5. Sabah akşam az az sıkın saçınıza.

4- koca karı ilacısız olmaz bu iş. Elma'nın saç dökülmesine iyi geldiği kanıtlanmıştır. %100 elma suyu için günde 2 litre falan. o kadar suyu normal elmadan alamazsınız yoksa.

sorunuz olursa buralardayım ben.
  • kufluekmek  (16.03.12 13:09:44) 
  • 150h2c50  (16.03.12 13:52:36) 
Hiç debelenme o saçlar dökülecek :)

Şaka bi yana bende uzun süre araştırdım bu olayları , anladımki hormonlarla oynamadan bunu durdurmak imkansız. Proscar falan sakat işler ben tercih etmedim , ama sen dersen saçlarım olsunda iktidarsız olmak önemli değil onu bilemem tabi. Velhasıl bu işte minoxidil ve proscar dışında işe yarıyan bir nane yok. Minoxidil tansiyonunu çıkartır , proscar iktidarsızlık yapabilir. Ha birde bunları ömür boyu kullanmak zorundasın öyle kullandım bıraktım olayı yok.
  • layer26  (16.03.12 13:54:16) 
şampuanı eczanede satılan şampuanlardan almak. 1 şampuanda karar kılıp hep onu kullanmak uzun vadede yeni saç çıkartmasa da dökülme ve saç kalitesinde olumlu etki sağlayacaktır.


  • kakao  (16.03.12 14:15:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.