[]

vodafone'dan medenice ayrılmak

Selam, 2 aydır vodafone kamu hattındayım. 10 senedir kaçtığım Turkcell'in 29 tl'lik 600 dk 600 sms tarifesine geçesim var. Vodafone'a taahhüdüm vardı, aradım sordum. Diğer operatöre geçerseniz 40 lira ceza gelecek, son faturanıza yansıyacak dediler.

Şimdi başına benzer bir hadise gelmişler lütfen söylesin: Bunlara güven olmaz, 40 lira dışında bişeyler geçirirler mi? İkincisi, bu 40 liradan yırtma şansı var mı? Ha bi de, son olarak, bu turkcell'in 29 tl'lik paketinden de tırsmıyorum değil. Limitleri aşmadığımız sürece 29'dan fazla gelmez di mi?


 
daha geçen gün turkcellde faturalı hatta geçerken tarife listesine baktım ve orada 600 dk 600 sms göremedim. bi 600 dk her yöne vardı ama 35tl idi üstelik yıllık taahhütlü. iyice bi araştır derim.
öbür sorunun cevabını bilmiyorum. adamlar 40 tl diyorsa 40 tldir ama.

  • neira  (16.03.12 09:44:02) 
Kamu için bu 29 tl'lik. Belirtmeyi unutmuşum, pardon.


  • dogumdansancili  (16.03.12 09:48:44) 
o zaman geç kurtul. yalnız 2 aydır vodafone kullanıyorsan 1 ay daha beklemek zorundasın. ilk 3 ay hat değiştirmiyorlar bana da olmuştu.


  • neira  (16.03.12 09:53:10) 
allah allah. bana geçebilirsin dedi call centrecı eleman. ama 40 lira ödersin dedi. bi daha mı arasam sence? çok sağol bu arada.


  • dogumdansancili  (16.03.12 09:58:42) 
turkcell ile konuş size geçeceğim fakat 40 lira ödemem gerekiyor de, onlar bu tutarı ödeyebilme durumları olabilir. superonline'nin ttnet'e ödediğini biliyorum arkadaşımın vermesi gereken parayı.


  • bilan  (16.03.12 09:59:23) 
kdv dahil değil kardeşim...

aylık 40 lira altı gelirse burada götümü açarım. turkcell o denli adi bir oluşum.

hiç bulaşma.. vodafone'a devam, ben de aynı tarifedeyim seninle...
  • Tribbiani  (16.03.12 10:08:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.