[]

threadless'tan gelemeyen kargo

siparişim üzerine gelen mail'de en geç 7 mart'a kadar gelir yazmışlardı ama hala gelmeyince ben de mail atıp sordum aşağıdaki gibi bi cevap yazdılar. burda "post and customs office"ten kastettikleri ptt'dir herhalde. bunu da sordum gerçi bundan neyi kastediyosunuz diye. ben şimdi ptt'ye mi gidiyim, beşiktaş'a gelicek olan bu kargoyu nereye gidip sorayım?

Check with your post and customs office a final time just to make sure they aren't holding the order. Unfortunately international orders sent postal aren't assigned tracking numbers, but if they are holding it, they should be able to reference it using your address. Be sure to confirm your shipping address with the post to see if there are any errors or service issues in your area. If the post/customs office has no information, we may have to consider it lost. Let us know if you aren't able to find it. Sorry for any inconvenience this has caused you!


 
posta ve gümrük diyor. sen bi pttye git tabi ama gümrükte de olabilirmiş yani.


  • neira  (16.03.12 09:39:38) 
abow tracking yok, ben bi bardak suyu hazırla derim, her ihtimale karşı.


  • saiko  (16.03.12 10:33:12) 
Soğuk su içme. Benim bildiğim threadless bu konularda kullanıcı olayı suistimal etmediği müddetçe yardımcı oluyor. Zaten demiş adamlar; eğer ptt'de herhangi bir bilgi yoksa biz bu kargoyu kaybolmuş sayacağız diye.

Ptt'ye gidip araştır eğer kargon yoksa düzgünce ifade et, büyük ihtimal yeni gönderim yaparlar ya da parayı iade teklif ederler.
  • reyals  (16.03.12 11:38:52) 
daha önce threadless tan 2 defa alışveriş yaptım. ilki 3 haftada ikincisi 5 haftada (tam da umudu kesmişken) geldi. şu gümrük yasası değişmeden önce yurtdışından sık sık alışveriş yapardım. sana tavsiyem topkapı avpim'e gidip bi soruşturman. ha telefon da açabilirsin ama genelde telefonda ulaşılamıyor adamlara.

bu arada son zamanlarda threadless tan alışveriş yapıp ürünü eline ulaşanlara soruyorum: t shirt kalitesi nasıl? ben aldığım zamanlarda gayet ucuz malzeme gibi gelmişti bana. bir crazy tshirt değildi tshirt ve baskı kalitesi olarak :)
  • flexin  (16.03.12 16:48:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.