[]

Kadıköy iskeleden Burhan Felek Spor salonuna ulaşım

Bilen varsa söğütlü çeşmeden de yol tarif edebilir. Teşekkürler.




 
üsküdar dolmuşlarıyla gidiliyor diye biliyorum.


  • neira  (16.03.12 08:13:24) 
"Askerlik Şubesi" durağından geçen bütün otobüslerle gidebilirsiniz. Üsküdar-Kadıköy sarı dolmuşları da geçer buradan.

g.co

İETT'nin sayfasından bulduğum otobüsler: 12a, 14, 14k, 3, 13, 14d, 14r, 13b, 14f, 14y, 15f, 14m.
  • demcan  (16.03.12 08:20:28 ~ 08:20:43) 
kadıköy iskeleden 13, 14 ,12a vs ve daha bir çok otobüs geçer burhan felek in önünden . kadıköyden hareket ettikten yaklaşık 10 15 dk sonra varırsınız pazarbası duragında inersiniz.


  • lilidance  (16.03.12 08:21:50) 
pazarbaşı durağı daha ileri de bir duraktır. askerlik şubesi inmeniz gereken doğru durak.

sarı dolmuşlar geçer geçmesine ama binerken bağlarbaşından gittiğine dikkat edin. çiçekçi ya da doğancılar diyorsa ters yöne gidiyor demektir. her iki sarı dolmuş yanyana durur ve sıraları da yanyanadır. rıhtımda ziraat bankasının az ilerisinden kalkarlar.

söğütlüçeşmeden en kolay kadıköye yürüyüp bu sayılanlardan birine binerek gidebilirsiniz.

12a oradan en sık geçen otobüslerden biridir. 13 ve 14r nolu otobüsler de düzenli olarak kalkıyor. onun dışında sıralı tam liste olarak tek bilet ödenen ve o duraktan geçen hatları yazıyorum:

12A KADIKÖY-ÜSKÜDAR
13 ATAŞEHİR-ÇAKMAK MAH-KADIKÖY
13B YENİŞEHİR-KADIKÖY
14 KADIKÖY-YENİDOĞAN
14D DUMLUPINAR-K.KARABEKİR-KADIKÖY
14F KÜPLÜCE MAH-KADIKÖY
14K KAZIM KARABEKİR MAH.-KADIKÖY
14M KADIKÖY-KAVACIK-YENİ CAMİ
14R RASATHANE-KADIKÖY
14Y KADIKÖY-YAVUZTÜRK MAHALLESİ
15F BEYKOZ-KADIKÖY
3 BURHANİYE MH-KADIKÖY
  • kedili madam  (16.03.12 09:05:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.