[]

Bacakta Acayip bir kıl döküntüsü

Selamlar,
Son 3 aydır farkına vardığım bir durum. diz altından itibaren bacaklarımın dışa bakan kısımlarındaki kıllar olduğu gibi dökülmüş. Sanki bacağımın yarısını tıraş etmişim gibi bir görüntü oluştu.

Okulda bir-iki arkadaşa gösterdim doktora git dediler ama ciddi bir şey mi sizce???

not resim de koyacaktım ama iğrenç olmak istemedim.

 
kış aylarındaki yoğun pantolon kullanımından olabilir. başka bir tür kaşıntı, kızarıklık vs yoksa pantolonun kılları zımparalamasından olabilir.


  • kediebesi  (14.03.12 23:22:02 ~ 23:22:25) 
sürekli aynı yere bişey sürtünce oluyor benim de askılı çantadan ötürü sağ lobda kıl bitmiyor ayıptır söylemesi :/


  • yuto  (14.03.12 23:26:48) 
resim isterük


  • cecilia  (14.03.12 23:37:37) 
doktora gidin valla. özellikle de tekrar çıkmıyorsa. mantar olup yayılabilir


  • la noix  (14.03.12 23:42:57) 
her iki bacağımda da diz altı dışa bakan kısımlarında kıl vb yok.

küçükken vardı. ergenlikte de vardı. ama ne olduysa bir döküldü daha da çıkmadı. ne bileyim rahat bi 5-6 yıldır yoklar diye hatırlıyorum. iç kısımlar normal oranda kıllı fakat dış kısımlar ağda yapsan bile olmayacak kadar pürüzsüz.

mantar vb bir durum da yok. kabarma pullanma kaşıntı kızarıklık vb de yok.

hatta şunu söyliyim aynı döneme denk gelir bacaklarımdakiler dökülürken kollarımda dirsekten yukarısı omuz da dahil kıllanmalar oluştu. bir yerde eksilirken diğer yerde artış. copy paste :))
  • eeb  (15.03.12 01:11:57) 
Diyabet hastası isen kıl dökülmesi diyabete bağlı olabilir. Her iki bacağında simetrik kıl dökülmesi fiziksel değil de daha cok fizyolojik bir olayı düşündürüyor. Doktora gitseniz iyi olur.


  • forzabjk  (15.03.12 01:40:24) 
Futbolcu çoraplarından giyiyorsan onlar yapabilir. Zaten çok sıkılar, bir de hareketli olunca çorabın gözeneklerinin arasına kıllar sıkışıyor ve kopuyor. Bir donem bende de olmuştu. Futbolu bırakınca normale dondü.


  • sinematematikci  (15.03.12 06:53:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.