Giriş
(3)

superonline adil kullanım kotası

cn123
merhaba bugün telefonuma gelen mesajda kotamın %80'in dolduğunu yazmışlar. ben bu adil kullanım uygulaması çıkmadan önce üye olmuştum. bu yüzden limitsiz kullanıyordum. bugün aradım durumumu anlattım. çıkan adam sürekli kıvırmaya çalıştı. işte 10.03.2010' da üye olmuşsunuz 1 hafta önce üye olsaydını
merhaba bugün telefonuma gelen mesajda kotamın %80'in dolduğunu yazmışlar.
ben bu adil kullanım uygulaması çıkmadan önce üye olmuştum. bu yüzden limitsiz kullanıyordum. bugün aradım durumumu anlattım. çıkan adam sürekli kıvırmaya çalıştı. işte 10.03.2010' da üye olmuşsunuz 1 hafta önce üye olsaydınız size uygulanmayacaktı dedi. ben de üye olduğumda bana böyle bir şey denmediğini adil kullanım kotasının uygulanmaya başlanmadığını söyledim. biz sizi daha farklı tekliflere arayacağız dedi ve kapattı. benim gibi mağdur olan arkadaşlar ne yapmayı planlıyorsunuz? hiç arayıp olumlu netice alanlar var mı? bu adil kullanım şeysini atlatmamızın bir yolu var mıdır?
0
cn123
(14.03.12)
tanıdıgım en az 15 kişiye yüzde seksen doldurdunuz gibi msj yollamşlar.
not:süperonline bayiliği yapmıştık bir dönem.
bir bok olmaz
0
ruhadam
(14.03.12)
bana 3 aydır ilk %80ini doldurdunuz sonra da tamamını doldurdunuz mesajı geliyor ve 1 mbite düşüyor internet. yapılabilecek bir şey varsa yapalım.
0
Barki
(14.03.12)
tüketici heyetine başvurmak lazım
0
argowine
(14.03.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.