[]

Belirsiz Mülakat Tarihi

Selam iş guruları, bi firma bana son bireysel mülakat için tarih vermişti ancak (farklı şehirdeki bi firma olduğundan) kötü hava şartları sebebiyle belirsiz bir tarihe erteledik. 3 haftadır 4 defa falan arayıp sordum "Tarih vermeyecek misiniz, işim var gücüm var?" mahiyetinde (böyle demedim tabii). Daha ben ne yapayım? Salladılar mı bu işi bunlar, ne yaptılar? Daha da yüzüm yok arayıp soracak.

Boş verip önümdeki maçlara mı bakayım ben?


 
eğer sallıyorlarsa hiç üsteleme bence. git gel masraf, bir de kabul edilmeme durumun var. elbette senin seçimin ama kesin olmayan firmalara kılım ben biraz..

bi de ümidini yitirme; allah rızkını kestiğimizin canını alırız demiş.

hala yaşıyorsan ümit var demektir..
  • sutyen kullanmayan memeli hayvan  (13.03.12 22:42:51) 
Öyle ümit kaybetme durumu da yok da, endoskopi yaptırmam gerekiyor, mülakat tarihi belli olmadığı için randevu alamıyorum asabım bozuldu. Vazgeçtilerse vazgeçtim desinler çok da fifi yani. Mezun bile değilim ben daha, çok da umrumda değil yani. Belirsizlikten hazzetmiyorum ama.


  • alicia_dominica  (13.03.12 22:44:37 ~ 22:44:58) 
hele endoskopi olacaksan hiç .ikleme derim. (oldum ordan biliyorum)
hem mezun olmamışsın. daha çok yolun var. boşver.
hatta ararlarsa o firmanın en büyük rakibi kimse onda başladığını söyle.
ben öyle bi yaptım kadının içine oturdu yeminle..
  • sutyen kullanmayan memeli hayvan  (13.03.12 22:48:12) 
Ahhaha peki :) Öyle yapayım. Ama firmanın da yeri çok güzeldi be... (Bu firmanın bana cazip gelmesinin en büyük sebebi de buydu zaten, neyse...)


  • alicia_dominica  (13.03.12 22:56:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.