[]

yurtiçi kargo şubeleri aksam kaca kadar acık

sitelerinden baktım bu konuda bı bılgıye rastlamadım uskuda subelerını arıyorum telı acan yok oglen maıl attım bakan yok.




 
18:00'e kadar kargo kabulü, 20:00'ye kadar da kargo teslimi mümkün...


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (13.03.12 18:46:49) 
kargom suan subede gozukuyor subeyı arıyorum acmıyorlar.

en son altunızade subesını aradım:TEL : 0 ( 216 ) 318 13 54 ucunkez calısta telı acıyorlar ses wermıyorlar aq alayının.

ben subeye gıdıcem 9 a kadar acıklarmıdır kargomu kendım alıcam
  • Bysb  (13.03.12 18:48:24) 
Ertesi günün kargolarını indeksledikleri için 21:00'e kadar açık olma ihtimalleri yüksek, işiniz yoksa gidin derim...


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (13.03.12 18:51:34) 
Gidiyorum yetisebilirsem kargomu alacağımı ümit ediyorum


  • Bysb  (13.03.12 19:13:02) 
şube yoğunluğuna göre değişir , açık olanlarda var , işi erken bitirip kapatanlarda var. ancak gün kapama yaptılarsa kargoyu teslim etmeyebilirler. bu kısım biraz şansına kalmış. firmadayken görsem arardım şubeyi bilgi verirdim size ama şimdi geldim eve.


  • kennym  (13.03.12 19:15:31) 
gittim kapalıydı içim acıdı lan. eleman alımı için ilan vermişler aradım güvenlik telefona cıktı akşam 7de kargo alım ve teslimatı son dedi.


  • Bysb  (14.03.12 07:25:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.