[]

trafik sorusu

sevgili trafik canavarları,

bugün başıma bir okazyon geldi, çok şükür bişey olmadı ama az daha bir jipin altında kalıyordum, ya da en azından birazcık dokunduruyordum. olay ı çizmeye çalıştım, sağ üst köşemizdeki resim kutucuğundan görebilirsiniz.

resmi açıklamak gerekirse:

yolumuzun uydu görüntüsü malum, trafik açısından pek iyi düzenlenmemiş bi alan burası. hatta bence "skandal". zaten kaza yaratmaya uygun bi ortam.

akşamüstü, alacakaranlık, ben küçük minik arabamla farlarım da yanık bir şekilde geliyorum. sola dönücem, sinyalimi veriyorum, baktım uzaktan bir araba geliyor biraz açıktan dönüyorum.
bu arada uzaktaki araba bir adet bmw cip. nereye döneceğine dair bi fikrim yok zira sinyal vermiyor. geliyor geliyor ben dönüyorum o hala geliyor, son ana kadar durmayı tercih etmiyor, yarım metre kala duruyor bu arada ben üstüme gelen arabanın etkisiyle daha da bir açıktan dönüyorum hatta biraz daha açılsam artık park halindeki arabalara vurucam sağ tarafımda. araba duruyor ama korna falan çalmıyor. bakıyorum ama arabanın içini göremiyorum, haliyle sürücünün tavrını göremiyorum(beni mi görmedi yoksa benim durmamı mı bekledi. sonra ikimiz de devam ediyoruz yola.
peki ama kim yanlış yaptı şimdi burda?
ben o sırada (şekilde görüldüğü üzre) sağa girip markete mi gideyim yoksa sola girip eve mi gideyim diye düşünüyorudum. benim dalgınlığımdan mı oldu, yoksa onun daha yavaş gelip beni beklemesi mi gerekirdi hala tam çözemedim.
var mı beni aydınlatacak bir kimse?

hayır yani diyelim çarpışmış olsak bana mı patlıycaktı fatura?

 
Sen sağdasın, gördüğüm kadarıyla iki yol da tali, bu durumda geçiş üstünlüğü sağdaki araçtadır ki zaten sen yola girmişsin ve dönüşünü tamamlamak üzeresin.

kaza olsaydı, yani gelip senin aracının direkt sol tarafına çarpsaydı faturanın sana patlayacağını zannetmiyorum.
  • efx  (13.03.12 18:26:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.