[]

Skype ücretli değil mi ya?

bizim bi arkadaşa bedava dakika olsa bile sonunda para istiyor yurdışına dediğim halde bana ücretsiz olduğunda ısrar etti. yoksa ben mi yanılıyorum? (internet üzerinden konuşmak içün)




 
internet üzerinden kastınız 2 skype hesabının bilgisayar üzerinden skype yazılım aracılığıyla görüşmesi ise evet ücretsiz. ama internet üzerinden bir telefonu arıyorsanız ücretsiz değil

edit :)
  • badiparmagi  (12.03.12 19:50:30 ~ 21:14:58) 
3 senedir kullanıyorum, halen ücret talep eden olmadı :)


  • wisteria  (12.03.12 19:53:36) 
online olanları aramak bedava. yani ben kanada'daki ve avustralya'daki arkadaşlarımla böyle konuşuyorum. skype'ı aç diyorum, konuşuyoruz. hatta telefonumda yüklü. olmazsa olmaz programlardan.


  • supergirl  (12.03.12 19:56:54 ~ 19:57:03) 
e ben denediğimde 60 cent ücret çıktı. konuşmayı sonlandırdı?
telefon numarasını aramıştım. sormak istediğim bu aslında. yoksa msn usulü değil

  • neysene  (12.03.12 20:02:12) 
iki skype hesabı arasında konuşmak ücretsiz, aynen msn gibi bu konuda. ama telefonu aramak ücretli tabii ki. yalnız hatırladığım kadarıyla hesabı ilk açışta ücretsiz bir arama hakkı veriyordu. bir seferliğne ücretsiz olarak istediğin telefonu arayabiliyordun, hala öyle mi emin değilim ama.


  • isiz ajun  (12.03.12 20:13:37) 
telefonu aramak ücretli. tarifeleri şuradan görebilirsiniz. www.skype.com


  • isiz ajun  (12.03.12 20:32:09 ~ 20:33:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.