[]

nesfit nasıl yenmeli?

böyle kasede süt içinde nesfitleri yüzdürerek mi yiyorsunuz? yani daha çok süt içiyorsunuz daha az nesfit koyuyorsunuz?

yeniyim bu işte daha önce bu tarz şeyler yemedim soğuk sütte sevmediğimden dolayı çok az süt koyuyorum tahılların ustunu biraz geçicek şekilde.. yani az süt, çok nesfit oluyor yanlışmı yapıyorum?


 
bence hic baslamadan bitir, pek iyi seyler denmiyor islenmis kahvaltiliklar hakkinda.

ama illaha yiycem diyorsan 30 gr kadar yani ince belli bir caybardagi (tepeleme olmayack) nesfit kalani arzuna gore sut, az yada cok sana kalmis.
  • cairo  (12.03.12 15:05:31) 
ooo ince çay bardağı kadar mı yeniliyor ben kaseyi dolduruyorum 3 çay bardağı falan


  • eja  (12.03.12 15:08:21) 
portakal suyu koyuyorm ben


  • bordeaux  (12.03.12 15:10:57) 
bir paketi 1059 kalori muhtemelen 4 gunde bitiyordur senin paket:) diyet yaptigini dusunerek 30 gr dedim yoksa istedigin kadar koy:)30 gr diyet icin onerilen olcu cunku.

ama gereksiz seker yuklemesi yapiyorusn vucuduna yazik.

besin degerlerine bir bak ne kadar carb. ne kadar seker var icinde diye.sabahlarini protein agirlikli alirsan daha uzun sure tok kalman mumkun.
  • cairo  (12.03.12 15:19:19) 
bence onu yiyeceğine yoğurt ile yulafı karıştır ye hem baya tok tutuyor.


  • bacardi cola  (12.03.12 15:23:14) 
içinde glikoz şurubu var onların, sağlıklı olayım derken sağlığınızdan olmayın. içindekiler'i okuyun, bilinçli beslenin.

ama yenme reconu olarak geveğin üzerini biraz geçecek kadar süt seviyordum ben.
  • dasher  (12.03.12 16:05:37) 
işlenmiş kahvaltılıklarda çok fazla şeker oluyor, yulafı sütle karıştırıp biraz kuru üzüm/kuru kayısı vb at içine çok daha iyidir.


  • ruz  (12.03.12 16:10:13) 
sadece nesfit bulabildim, o yulaflı musli mi diyorlar o gerçekten daha guzel ve daha sağlıklıdır o zaman dediğinize göre.. nesfitide atayım çöpe madem, yulaflı bi şeyler bulayım ben


  • eja  (12.03.12 16:28:43) 
www.etietieti.com

direk linkini vereyim.
  • bacardi cola  (12.03.12 16:59:19) 
bunların besin değeri yok
işlenmiş gıda onlar zaten mayalanmadıkça veya çimlendirilmedikçe tahılların besin değeri az kuruyemişler daha iyi.
peynir tereyağı yumurta zeytin ceviz yeşillik filan öneririm.
ama nesfitin içinde tropik meyve kuruları var onlara hastayım o başka.
  • joepiscopo  (12.03.12 18:41:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.