[]

Ilgaz Kayak Merkezine Nasıl Gidilir, Nerde Kalınır?

Sevgili Duyurucular;
Bu Cumartesi-Pazar Ilgaz Kayak Tesislerine sevdiceğimle, özel aracımızla gidip kalmak istiyoruz.

1.Zonguldak'tan özel aracımla zincir kullanmadan tesislere ulaşabilirmiyim, Yollar açık oluyor mu?(kar lastiği yok ama zincir takma gerginliği ile de uğraşmak istemiyorum)

2.Ucuza hangi otelde kalınır, kalitesi ve fiyatlandırması nasıldır?

3.Kayak takımı, telesiyej ücretlendirmesi nasıl oluyor?

4.Hayatında hiç kaymamış biri olarak , 1-2 günde zevk alacak kadar öğrenebilirmiyiz...Açıkçası değer mi?

 
Bu arada araştırmaya devam ediyorum...
Ankara Üniv Örsem tesisleri aile olmadan aynı odada bay-bayan kalmaya izin vermiyor...2 ayrı tutmak istesek;
Oda başı gecelik 120 TL
Kayak takımları günlük kira 25 TL
1 saat temel eğitim (2 kişi) 150 TL
Zirveden indirme(2 kişi) 150 TL

daha ucuz öneriler,tecrübeler bekliyorum...Pahalı olan spor golf değilmiydi:)

ccc Ilgaz Anadolunun Sen Yüce Bir Dağısın ccc
  • werderweremem  (12.03.12 14:19:21 ~ 14:20:00) 
1) Özel aracınla ulaşabilirsin fakat mutlaka kar lastiği ya da zincirin olması gerekiyor. Ankara-Kastamonu yolundan dağ yoluna yani oteller bölgesine ayrılan yoldan normal lastik ile cıkamazsın.

2)Örsem'de 2 kişi giderseniz gecelik konaklama ücreti 240 vereceksiniz heralde. Ilgaz Mountain Resort hem daha iyi, hem daha ucuzdur. Ayrıca aile olmadan kalma konusuda sorun cıkaracaklarını sanmıyorum.

3)4) ücretlendirmeyi öğrenmişsiniz sanırım. Diğer konuda tecrübem kızak terk şeklinde..
  • goba  (12.03.12 16:10:11) 
Ayrıca İnternetteki şu fırsat sitelerinde ılgaz için kampanyalar vardı bir süre önce. Bir araştır istersen. En azından fiyatları konusunda fikir sahibi olursun.


  • goba  (12.03.12 16:13:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.