[]

whey

Bilgisi olanlar bana iyi bir whey marka modeli önerebilir mi? Şu detaylar doğrultusunda ihtiyacımı belirleyebilirsiniz: Fiyat/performans olarak iyi birşey istiyorum, fiyatı çok uçuk olmasın demek oluyor bu tabii. Çünkü amatör olarak ve orta-ağırlıkta (belki orta seviyesinde bile değil) antrenmana destek olarak kullanacağım bir yandan...Sadece whey olmasını ön görüyorum, yani türlü çeşit karışımlar, ne bileyim, whey-carb filan olmasa mı acaba? (biraz da fiyattan tasarruf amacıyla) Hadi aslanlarım, haydiyin yiğitlerim!




 
hardline ürünleri fiyat/performans olarak iyiydi yakın zamanda. halen öyledir herhalde.


  • kamile necaset  (12.03.12 09:52:38) 
optimum whey kullanmıstım içindeki whey oranı yüksek fiyatı 150 civarı (5 lbs) basic duzeyde ve çok kullanılan bır urun.

hardline bipro ürünü var yanlıs hatırlamıyorsam %98 whey ve porsıyon bası 1 gr karbonhıdrat içerıyordu.markanın genel izlenımını iyi bulmadıgım ıcın yanaşamadım ama bı ara deneyecemifiyatı optımumdan daha yuksek.

muscle tech nitro tech çok abartılan iyi reklamı yapılan bır urun.çok kötu karısıyor.içinde mıktarı yazmayan creatın içerıyor fakat her hangi bir performans artısı yaşamadım ki olmamasıda gayet normal çünku tahmınen porsıyon basına 1 gr creatin ancak vardır.ama yinede denenmesı gereken bir ürün.4 lbs yaklasık 160 tl cıvarınd

weider'in wheyini tek geçerım.para sıkıntınız yok ise direk alın.fiyatı 225 tl gibi olması lazım.farklı çesıtlerı de var.

şu an gaspari myofusion kullanıyorum.2 kutu bıtırdım ve gayet memnunum.tat olarak içbır whey yanına dahi yaklaşamaz( mılk cho.).karma proteınlerden olusan bır urun (whey,yumurta,kazein,soya) yalnız üzerinde oranları yazmıyor.ama tabı ki whey oranı çok daha yuksektır.antreman sonraları gayetde kullanılabılır.

haa bide genrise diye türk üretımı olan var.fiyatları çok makul ama kalıtesı nedır bılemem.
  • integral almayi bilmeyen muhendis  (12.03.12 10:11:26) 
Ultimate Nutrition Prostar Whey Protein.
Fiyatı piyasa ortalamasındadır.180 lira idi en son aldığımda.

Hardline ne kadar güvenilir bilemem.Bi arastır ne dediğimi anlarsın.

Optimum Nutrition yurtdışında iyi ama türkiyedekilerde çeşitli hilekarlıklar yapıldığını duydum.Hatta amerikadaki firma, bir dağıtımcının ürünlerini toplatmıs falan diyorlardı.optimum alacaksan yurtdısından getirt.(gerci yurtdısından getirme işinide zorlaştırdılar.)

kısacası Ultimate Nutrition şimdilik...
  • sgt rachtman  (12.03.12 11:45:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.