[]

Rembrandt ve Çağdaşları sergisi

Yakın zamana dek gazetelerde Rembrandt sergisi için izdiham yaşandığı, müze kapısında uzun kuyrukların oluştuğu haberleri vardı. Son günlerde giden var mı acaba durum nedir ne değildir? Ona göre hafta içi veya haftasonu gidilecek. (Çarşamba akşamları müzeye giriş ücreti alınmıyormuş bu arada)




 
insanımızda ne kadar sanat aşkı varmış şaşırdım vallahi. abdi ibrahimin tvde dönen YALAN reklamlarına kanıp van gogh alive sergisine gittim kuyruk taa anasının nikahındaydı. bunda da öyledir.


  • kocayusuf  (11.03.12 20:02:22 ~ 20:02:54) 
sergi açıldıktan sonra cumartesi, yani 3. gün gittim. hani uzun kuyrukların oluştuğu haberinin yapıldığı gün.

kalabalıktı, biraz zor geziliyordu sergi ama abartılacak bir durum yoktu. hatta çok da hoşuma gitti bir sürü genç insan arabalarında bebekleri ile gelmişlerdi.

haftaiçini tercih edin diyeceğim ama okul grupları olabilir, bunu da hesaba katın. ancak kaçırmayın, çok güzel bir sergi.

çok sevdi İstanbul, tekrar gidecek ben.
  • mea maxima culpa  (12.03.12 09:42:38) 
cumartesi grupla gitmiştik bırkaç hafta önce. öyle kuyruk falan yoktu. gerçekten bütüleyici bir segiydi. yine gidesim var. hevesimi alamadım. ordaki tabloları uzun uzun incelıyordum hepsinin ne anlatmak istediğini dinlıyordum ki bir baktım herkes çabuk çabuk bitiriyor sergiyi :)) o yüzden yıne gidesim var kanamadım:)


  • expressive  (28.03.12 10:11:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.